DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Esprili Nikah Davetiyeleri Tam Size Göre

Yeni evlenecek çiftler için davetiye seçimi oldukça zor oluyor. Klasik davetiye modellerini yetersiz bulanlara SevgiliKitabi.com olarak sunduğumuz esprili nikah davetiyeleri, tarzını en iyi şekilde yansıtmak isteyen çiftleri bekliyor.

esprili nikah davetiyeleriSiz de aşkın o çocuksu saflığına inanıyorsanız, ilk günkü heyecanınızı düğün gününüze esprili bir şekilde taşımaya ne dersiniz? Genç ve enerjik tasarımı ile mutluluğunuzu dostlarınıza iletecek olan bu davetiye ile onları gülümseteceksiniz. Resmi ve klasik davetiye anlayışına yeni bir soluk getiren “İlk Günkü Gibi” düğün davetiyesi ile yaratıcılığınızı herkese göstereceksiniz. Özel tasarımı ve canlı renkleri ile herkesi kendine hayran bırakacak bu davetiye, düğünden sonra tatlı bir hatıra olarak uzun yıllar saklanacak. Bu son derece şık ve modern davetiye tasarımı ile sevginizi tüm dünyaya ilan edebilirsiniz.

Esprili Nikah Davetiyeleri

“İlk Günkü Gibi” düğün davetiyesi 280 gr. birinci sınıf kalitede, kalın ve desenli kağıda basılıyor ve arzunuza göre farklı ebatlarla hazırlanabiliyor. Tercihinizi bu davetiyeden yana kullanmak istiyorsanız “BU DAVETİYEYİ DÜZENLE” butonuna basarak bu eğlenceli davetiye şablonunu isteğinize göre kolayca kişiselleştirebilirsiniz. Çizgi karakterlerin kullanıldığı düğün davetiyesinde, figürleri ve yüz ifadelerini dilediğiniz gibi değiştirebilir, geniş obje seçeneklerinden size uygun olanları ekleyebilir ya da farklı arka fon örneklerinden yararlanabilirsiniz.

Hiçbir grafik programı bilmeyenlerin bile rahatlıkla kullanabileceği panelimiz yardımıyla davetiyenizin ön ve arka yüzüne dilediğiniz şablon ya da görseli koyabilirsiniz. Davetiyenizde, düğününüze ilişkin bilgilerin yer alacağı alt sayfaya dilediğiniz metni yazabilirsiniz. Üst sayfaya ise isterseniz sevimli ve romantik bir şablon ekleyebilirsiniz. Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayarak tasarımını tamamladığınız davetiyenizin baskıdan önceki son halini görmek için ‘Önizleme’ butonuna basabilirsiniz.

Siz de evlilik aşkı büyütür diyenlerdenseniz, istediğiniz metinleri davetiyenize ekleyerek, bu sevimli çizgi karakterlerle aşkınızın hikayesini yazabilir, düğün davetiyenizle, ilişkinizin o ilk günlerinin unutulmaz heyecanını en mutlu gününüzde, sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz. Nikah davetiyesi tasarımı yapmak sizin gibi keyifli ve hayatı neşe içinde yaşayan çiftler için en uygun ve keyifli seçenek olacak. Bu nedenle davetiyenizi hemen düzenlemeye başlayın ve dilerseniz davetiyenize en uygun zarfı da seçerek siparişinizi hemen tamamlayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı