DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Size Özel Düğün Kartları ile Farkınızı Gösterin

Tebrikler, zorlu bir yolculuğu arkanızda bırakarak muhteşem düğününüzün sembolünü belirlemeye hak kazandınız. “Bir Evlilik Projesi” davetiyesi ile düğününüz için neşeli bir başlangıç yapmaya hazır olun! Birbirinden farklı tasarımlara sahip düğün kartları arasından beğeninize ve düğün konseptinize en uygun olanını seçebilirsiniz.

düğün kartları

Düğününüz tüm hızıyla yaklaşırken oldukça yorucu işlerin altından kalkmak zorunda olduğunuzu tahmin edebiliyoruz. Evlilik başlı başına bir proje ve tabii ki titizlikle ele alınması gerekiyor. Eğer sırada davetiye seçimi varsa, büyük bir yükün altından kalkmışsınız demektir. O zaman şimdi arkanıza yaslanın ve rahatlayın. “Bir Evlilik Projesi” fikrini hayata geçirmek için kolları sıvıyoruz. Her şey muhteşem olacak…

Herkesin imrendiği bir çift olarak, yola birlikte devam etme kararı aldıysanız, gerisi teferruat demektir. Sırada ne mi var? Tatlı mı tatlı bir düğün davetiyesi hazırlayarak on numara beş yıldız düğününüzün temelini atmak. Neşeli, sevimli, kıpır kıpır bir davetiyeyle dillere destan olacak düğününüzün tarihini cümle aleme duyuracağız. İddia ediyoruz bu sıradışı proje, yıllarca dillerden düşmeyecek. Ee size de böylesi yakışırdı!

Düğün Kartları Düzenlemesi

“Düğün davetiyemin mimarı ben olmalıyım!” dediğinizi duyar gibiyiz. O halde bir evlilik projesi fikrini hayata geçirmek için bir an önce davetiyenizi hazırlamaya başlayabilirsiniz. Bunun için ihtiyaç duyacağınız tek şey tasarımınızı kolaylıkla yapabileceğiniz online tasarım panelimiz. Bu panel yardımı ile düğün davetiye kartınızı kolaylıkla düzenleyebileceksiniz. Dilerseniz kendi fotoğrafınızı davetiyenize ekleyip, tasarımını kişiselleştirebileceksiniz. Ya da tasarımda size sunmuş olduğumuz objeleri panelde bulunan yenileri ile değiştirecek, tamamen size ait bir tasarıma imza atabileceksiniz. Tüm bu değişiklikleri hiçbir grafik program bilgisine sahip olmadan kolaylıkla ve tek tuşla yapabileceksiniz.

“Sadece tasarım olarak farklı olan değil aynı zamanda ucuz davetiyeler için de arayıştaysanız SevgiliKitabi.com size bu imkanı sunuyor. Farklı ebatlarda, farklı konseptlerde pek çok seçenek arasından beğeninizi en çok yansıtan davetiyeyi sipariş edebilirsiniz.

Davetiye modelleri arasından seçiminizi yaptıktan hemen düğün kartları üzerine isim, yer ve tarih bilgilerini girip baskıya hazır hale getirebilir, siparişinizi verebilirsiniz. Davetiyeniz için uygun zarf  ve etiket seçeneklerimize de göz atabilir, konseptinizi bütünüyle hazır hale getirebilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı