DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Farklı Davetiye Örneği Bulmak Çok Kolay

Klasik davetiye anlayışına bambaşka bir bakış açısı getirmek istiyorsanız, kendi tasarımlarınızı da işin içine katabileceğiniz davetiyeler hazırlamak artık çok kolay. SevgiliKitabi.com olarak evlenecek her çiftin kendine özel bir davetiye tasarımı olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden kendi zevklerini yansıtabilecekleri, birbirinden farklı davetiye örneği sitemizde sizin beğeninize sunulmayı bekliyor.

farklı davetiye örneği

En ince ayrıntısına kadar özen göstererek hazırlandığınız o unutulmaz gün için davetiyeleriniz de unutulmaz olsun istiyorsanız birbirinden farklı tasarımlara sahip yüzlerce davetiye örneği bulabileceğiniz en doğru adrestesiniz.

Hayatınızdaki en özel günü farklı kılmak, daha mutlu hatırlamak, anılarınızı taze tutmak için ihtiyacınız olan kendi tasarımınızı yapmaya başlamak. SevgiliKitabi.com’un online olarak davetiye hazırlama imkanı ile çiftiniz ile en güzel fotoğraflarınızı seçerek davetiyenizi oluşturabilirsiniz. Hayatınızı değiştiren en önemli tarihlerden biri olan, aşkınızın ölümsüzleşeceği tarihi davetiyelerinizde vurgulamak isterseniz Önemli Tarih (21 cm x 10 cm) isimli davetiye sizin için biçilmez bir kaftan olacak.

Farklı Davetiye Örneği

Peki bunu nasıl yapacaksınız? Çok kolay!  Davetiyeyi seçip “Tasarlamaya başla” butonuna tıkladıktan sonra hayal ettikleriniz gerçek olmaya başlıyor. Davetiyenizde istediğiniz her türlü farklılığı yansıtabilirsiniz. Dilerseniz fotoğrafınızı yükleyebilir, en sevdiğiniz sözü davetiyenize yazdırabilirsiniz. Tüm bunların haricinde mevcut halde bulunan taslak resimleri ve sözleri de kullanıp davetiyenizi özelleştirebilirsiniz. Onlarca arka plan ve zarf seçenekleriyle davetiyenize canlılık ve heyecan katabilir konuklarınızın yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturabilirsiniz.

Bunları yaparken ihtiyacınız olan tek şey online tasarım panelimiz. Bu paneli kullanmak için hiçbir grafik ya da program bilgisine sahip olmanıza gerek yok! Her işlemi tek tuşla kolayca yapabilir ve davetiyenizi rahatlıkla kendi zevkinize göre düzenleyebilirsiniz. Davetiyeniz tamamıyla sizi yansıtmalı çünkü en özel gününüzde sizi temsil edecek en önemli simgedir. SevgiliKitabi.com ile düğün davetiye seçimi yapmak çok kolay. Seçtiğiniz davetiyeyi düzenlemekse çok eğlenceli.

1. sınıf kalite, yüzlerce davetiye modelleri  şu an sizin sipariş vermenizi bekliyor. Davetiyenize karar kıldıktan ve tasarımınızı tamamladıktan sonra paketiniz 3 iş günü içerisinde adresinize teslim edilmek üzere yola çıkıyor. Hemen tasarlamaya başlayın ve hayalinizdeki davetiyeye bir tıkla kolayca ulaşmanın keyfine varın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı