DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Modern Düğün Davetiyeleri Tarzınızı Yansıtsın

Düğün tarihi yaklaşırken genç çiftleri heyecan sarar. Çünkü hayatlarının en özel günlerine hazırlanırken her şeyin kusursuz olmasını isterler. Bunun için en ufak detaylarla bile özel olarak ilgilenirler. Düğün mekanı, düğünde konuklara sunulacak menü ya da düğün arabası…Her inde detay önemlidir çünkü bu güne dair her şey yıllar sonra bile hatırlanacak, üzerine konuşulacaktır. Bu detaylardan biri düğün davetiyeleridir. Düğün davetiyeleri düğünü duyuran bir çağrı niteliği taşıdığı için tasarımının çiftlerin zevkini yansıtması önemlidir. Çünkü davetinize katılacak konuklara düğününüze dair ilk haberi veren davetiyenizdir. Eğer tasarım olarak sade ve şık bir görüntü arzu ediyorsanız SevgiliKitabi.com’un sunduğu modern düğün davetiyeleri tam da sizin tarzını yaratacak bir görselliğe sahip olacak.

modern düğün davetiyeleri

Düğününüz hızla yaklaşırken, tüm planları en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsunuz. Hakkınız da var. İnsan böylesine özel bir günü hayatında kaç kez yaşar sonuçta? Sıra davetiye seçimine geldiyse ve siz onun da en farklısı, en güzeli olsun diyorsanız sizin için muhteşem bir davetiye modelimiz var. Bu davetiyemiz şık görüntüsüyle dikkat çeken “Asil” davetiyesi… Adının özelliğini birebir yansıtan bu davetiye tasarımı ile ile düğününüz için gösterişli bir başlangıç yaparak, herkesin hayran bakışlarını üzerinize toplayabilirsiniz. Ne de olsa davetiye seçmek ciddi bir iş ve bu tercihiniz kesinlikle takdir edilesi olacak!

Modern Düğün Davetiyeleri

Klişeleşmiş davetiyelerden hoşlanmıyorsanız SevgiliKitabi.com size orijinal davetiye tasarımları arasından seçim yapma imkanı sunuyor. Gözde bir çift olarak ikinizin asaletine yakışır düğün davetiyenizle farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Fazla renkli ve abartılı tasarımlar size göre değilse doğru yerdesiniz. Düğününüzün simgesi olacak nitelikte şık bir davetiye ile herkes size hayran kalacak.

“Bizim davetiyemiz işte bu olmalı!” diyorsanız “Asil” davetiyesini bu şekliyle hemen sipariş verebilir ya da üzerinde dileğinizi değişiklikleri yaparak özel tasarım bir davetiyeye sahip olabilirsiniz. Online tasarım panelini kullanarak davetiyenize yazı ve fotoğraf eklemelerini kolaylıkla yapabilir, tasarımınızı hızla ve kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Davetiye hazırlama işlemini gerçekleştirmek için ürünü hemen sepetinize ekleyin. Sonrasında “BU DAVETİYEYİ DÜZENLE” butonu yardımı ile davetiyenizi kişiselleştirmeye başlayın. Herkesi hayran bırakacak bir tasarım yapmak sadece sizin ellerinizde!

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı