DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Farklı Düğün Davetiyeleri İçin Doğru Yerdesiniz!

Aşkınızla birlikte geçirdiğiniz süreç, belirli bir yol katettikten sonra olgunlaştı ve mutlu sona kısa bir zaman kaldı. Ev eşyaları ve diğer düğün hazırlıklarının yanında çok önemli bir iş sizi bekliyor. Düğün gününüz uzayacak ve gece yemek veya parti verilecekse, gelinlik – damatlık konusunda olduğu kadar doğru davetiye seçiminizde de özenli davranmanız gerekecek. Davetiyenizin de size özel olmasını istiyorsanız, farklı düğün davetiye modelleri arasında seçim yapmakta zorlanacağınız en doğru adrestesiniz. Gökyüzünde size göz kırpan yıldızlar gibi parlayacağınız düğün gecenizde dostlarınızla birlikte eğlenirken çok mutlu olacaksınız. Bu yıldızlı gecenin konseptine uygun davetiyeniz de hazır! SevgiliKitabi.com adresinde yer alan farklı düğün davetiyeleri arasında  yer alan “Gecenin Yıldızları” ile gece boyu ışıldayacaksınız!

farklı düğün davetiyeleriDavetiye üzerinde değişiklik yapmanız da çok kolay! Davetiyenizi sadece size özel hale getirmek için farklı görseller veya fotoğraflar yüklemeniz mümkün. Mesela düğün gecenizi yansıtacak yıldızlı bir gökyüzü harika bir görsel olabilir. Patlayan havai fişekler, rengarenk ışıklar… “Kişiselleştir” butonunu tıklayarak sadece size özel olan davet kartlarınızı tasarlamaya başlayabilirsiniz.

Farklı Düğün Davetiyeleri

Davetiyenizin size özel olması çok önemlidir. Genelde düğünleri yaklaşan çiftleri bir telaş sarar. Hem beğendikleri hem kendilerini yansıtacak bir davetiye tasarımı bulmayı arzu eder. Bu nedenle bu arayışta olan çiftler çoğu zaman, kendilerine sunulan birbirine benzer davetiye tasarımları arasında kalır. Belki bu davetiye örnekleri arasında beğendikleri vardır ancak sadece o çifte özel bir davetiye değildir sonuçta. Ve her çift, davetiyelerinin sadece kendilerine özel olmasını arzu eder. Bu nedenle belki de en doğrusu çiftlerin kendi davetiye tasarımlarını kendilerinin yapmasıdır.

İşte SevgiliKitabi.com olarak size bu imkanı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sitemize üye olduktan sonra kullanmaya başlayacağınız online tasarım panelimiz ile kendi davetiyenizi kendiniz rahatlıkla oluşturabileceksiniz. Sadece sizde olacak bir davetiye tasarımı oluşturabileceksiniz. Bu paneli kullanabilmeniz için hiçbir program ya da grafik bilgisine sahip olmanıza da gerek yok. Her şeyi tek tuşla kolayca yapabileceksiniz. İşte tasarım davetiye oluşturmak bu kadar kolay!

İstediğiniz sayıda bastırabileceğiniz bu kaliteli ve orijinal davetiyelere, sipariş verdikten sonra, hızlı kargo imkanı ile sahip olabilirsiniz! Artık “gökyüzünde yalnız gezen bir yıldız” değil, gecenin yıldızı olmak için hazır mısınız? O halde tasarım davetiye oluşturmaya hemen başlayabilir, tasarımınızı oluşturduktan sonra siparişinizi kolayca verebilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı