DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Fotoğraflı Davetiye Sadece Size Özel Bir Tasarım

Herkesten farklı, özel bir düğün davetiyesi tasarlamak isteyenlere özel hazırlanan “Dünyanın En Tatlı Çifti” davetiyesi ile farkınızı gösterin. Kimselere benzemeyen, en güzel fotoğraflarınızla bezeli bir tasarım istiyorsanız SevgiliKitabi.com’da birbirinden güzel ve orijinal pek çok davetiye alternatifi bulabilirsiniz. Bu davetiyelerin en romantiklerinden olan fotoğraflı davetiye ile sadece sizi yansıtan, size özel bir düğün davetiyesine sahip olmak için ilk adımı atmış olacaksınız.

fotoğraflı davetiye

Zamanı geldiğinde herkes anne – baba evinden uçar. Yıllardır yaşanılan evden ve anılardan uzaklaşmak zor gelir. Düğün günü gelmeden başlayan bu stresi hafifletmek için en eğlenceli çözümler davetiye seçimi, mekan süslemesi, şarkı ve video seçimidir. Size özel hazırlık aşamalarında hem eğlenceli hem de unutulmaz zamanlar geçirebilirsiniz. SevgiliKitabi.com bu aşamada oluşturduğu davetiye hazırlama programı ile sizin işinizi mümkün olduğunca kolaylaştırmaya çalışıyor. Farklı grafikler ve renkler kullanmanıza imkan veren yazılımı ile herkesten farklı davetiyelere sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Fotoğraflı Davetiye Size Özel Bir Tasarım

Yapmanız gereken çok basit aslında. En mutlu olduğunuz fotoğraflarla farklılaşan, klasik davetiyelerden olmayan “Dünyanın En Tatlı Çifti” adlı davetiyeyi süsleyerek tasarımınızı tamamlayabilirsiniz. Çünkü düğün davetiyeniz yıllar boyu saklayacağınız bir anı olduğu için, fotoğraf ya da metin eklemelerinizi ve renk değişimlerinizi yaparak davetiyenizin taslağını oluşturabilirsiniz. Sonrasında sizin için özel sözler, notlar, düğün tarihi ve davet mekanı gibi ayrıntıları girerek tasarınızı tamamlayabilirsiniz.

Davetiye kartlarınızın sizi anlatması önemlidir. Bu nedenle hazır tasarım da olsa davetiye kartları dizaynınızı online tasarım paneli yardımı ile kolayca ve keyifli bir şekilde özelleştirebileceksiniz. Bu işlem gözünüzü korkutmasın, değişiklikleri yapmak için hiçbir grafik programı bilmenize gerek yok, her detayı tek bir tuş yardımı ile düzenleyebilir, fotoğraflarınızı “FOTOĞRAF EKLE” butonu ile kolaylıkla davetiyenize ekleyebilirsiniz. Eğer isterseniz hazır, renkli objelerin bulunduğu bölümden seçim yaparak, davetiye tasarımınıza farklılık katabilirsiniz.

Baktıkça sizi düğün gününüze götürecek, yaşadığınız anları ve heyecanları anımsatacak, ömür boyu saklayabileceğiniz davetiyelerinizi oluşturmak ve davetiyelerinize uygun düğün zarfları seçiminizi yapmak için elinizi çabuk tutun! Siparişiniz hızlı kargo uygulaması ile 3 gün sonra yola çıkarak en kısa sürede elinizde olacak. Herkesten farklı bir düğün sizi bekliyor…

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı