DÜĞÜN DAVETİYELERİ

İlginç Düğün Davetiyeleri İle Konuklarınızı Şaşırtın!

Düğün günleri yaklaşırken genç çiftleri bir heyecan kaplar. Düğünün nerede yapılacağından tutun da davetli sayısına kadar her şey en ince ayrıntısına kadar planlanmalı, hesaplanmalıdır. Çünkü bu güne dair her şey çok özeldir ve ileride unutulmaz bir anı olarak hatırlanacaktır. Bu ayrıntıların en başında gelenlerden biri de tabii ki düğün davetiyeleridir. Davetiyeler sadece bir davet metni değildir, sizi ve tarzını herkese anlatan birer semboldür. Bu yüzden her çift kendine özel bir tasarım arzu eder, en ilginç düğün davetiyeleri arasından seçim yapmak ister.

ilginç düğün davetiyeleri

SevgiliKitabi.com size bu zor günlerinizde en büyük desteği sunuyor. Sitemize girdiğinizde yüzlece alternatif arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız. Sadece hazır davetiyeler arasından seçim yapmak zorunda değilsiniz. Site üzerinden girebileceğiniz tasarım paneli ile hazır şablonlar üzerinde oynama yapabilecek, düğün konseptinize göre düzenleyebileceksiniz. İlginç düğün davetiyeleri arasında en başlarda yer alan “Aşk Kuşları” tasarımı bunlardan sadece biri…

Evlenecek çiftler, düğün davetiyesi seçimi sırasında büyük kararsızlıklar yaşarlar. Kimi zaman gösterişli ve şık seçimler yaparken, kimi zamansa sade tercihlerde bulunurlar. Davetiye seçimi yapmak, eğlenceli olduğu kadar çiftleri fikir ayrılıklarına düşürebilir. Davetiyeleri sizler için hazırlayacak kişiler sizin aslında nasıl bir düğün davetiyesi istediğinizi tam olarak anlamayabilir. Siz de davetiyeniz elinize ulaştığında kötü sürprizlerle karşılaşmak istemiyorsanız davetiye kartınızı kendiniz tasarlayabilirsiniz!

İlginç Düğün Davetiyeleri

Sevimli ve romantik kuş motiflerinden oluşan Aşk Kuşları  düğün davetiye kartınızı kişiselleştirmek için tek yapmanız gereken “TASARLAMAYA BAŞLA” butonuna basmak. Ardından açılacak uygulama sayfasında fotoğraflarınızı yükleyebilir ve dilediğiniz metni yazabilirsiniz.  Mesela sizin için anlam ifade eden bir şiiri davetiyenize ekleyebilir, en güzel fotoğraflarınız arasından seçim yaparak davetiyenizi tamamen kişiselleştirebilirsiniz. Bir çift olarak, sevdiklerinizi düğününüze davet etmek için seçeceğiniz sözcükler ya da davetiyenizin rengi ise tamamen sizin yaratıcılığınıza kalıyor. Davetiyenizin tasarımını bitirdiğinize emin olduktan sonra “Sipariş Ver”e tıklayarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

SevgiliKitabi.com üzerinden online olarak hazırlayabileceğiniz “Aşk Kuşları”  düğün davetiyesi kartı ile kendi beğeninize göre oluşturduğunuz davetiyelerinizi bir ömür boyunca saklamak isteyeceksiniz.  En güzel davetiye modelleri arasında bulunan “Aşk Kuşları” tasarımına aşkınızı yansıtmak için hemen sitemizi ziyaret edin!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı