DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Kişiye Özel Davetiye Düğününüzü Şenlendirsin

Hayal ettiğiniz mutluluğa erişmenize az kaldı, o muhteşem gün yaklaşıyor. “Aman, kimse bu özel günü unutmasın, düğün törenim herkesin aklına kazınsın” diyorsanız işe ilk önce düğün çağrınızı yapan düğün davetiyeniz ile başlamalısınız. Rüyalarınızın gerçek olduğunu o gün size en çok “Rüyalarda Buluşuruz” davetiyesi yakışır. Sizi yansıtan, kişiye özel davetiye denilince akla gelen ilk adres SevgiliKitabi.com, size birbirinden güzel ve aralarından seçim yapmakta oldukça zorlanacağınız davetiye seçenekleri sunuyor. Size düşen bir an önce işe koyulmak ve davetiye seçiminizi yapmak!

kişiye özel davetiye

Mutlu olmak, hayat boyu onunla birlikte el ele yürümek istiyorsunuz.Yeni hayatınıza adım atmak için sabırsızlanmaya başladınız. Düğün veya nikah gününüz heyecanla beklediğiniz bir tarih şu an. Bu tarih, hayallerinize, gelecek ile ilgili umutlarınıza açılan bir pencere gibi.

Etrafınızdaki tüm insanlar da mutlu olsun ve bu özel günün önemini idrak etsin istiyorsunuz. Herkes sizin olumlu duygularınızın rüzgarına kendini kaptırıp bu tarihe kilitlensin. Dünya evine gireceğiniz gün, akraba ve dostlarınızı bu arzunuza uygun bir davetiye ile çağırabilirsiniz. Sitemizde yer alan “Rüyalarda Buluşuruz” konseptli ürün tam düşündüğünüz gibi bir tasarım. Üstelik SevgiliKitabi.com sitesinin sunduğu kişiselleştirme imkanı ile!

Kişiye Özel Davetiye

Sadece size özgü olacak bu davetiyeleri tasarlarken fotoğraf, yazı ya da rengarenk, değişik tasarımdaki çeşitli objeleri ekleyebiliyorsunuz. Daha romantik ve kişisel olmasını istiyorsanız davetiye fotoğrafları ile tasarımınızı kolayca özelleştirebilir, konuklarınıza çok daha anlamlı bir davetiye sunabilirsiniz. Ayrıca kendi isteğinize göre değişiklikler yapma imkanına sahipsiniz. Sizin eseriniz olan davetiyelerinizi alan dostlarınız, düğün gününüzü üzerinden yıllar geçse dahi unutmayacaklar!

Online tasarım panelimiz ile kolayca yapabileceğiniz tasarım değişikliklerinizi tamamladıktan sonra sipariş aşamasına geçebilirsiniz. Ama siparişinizi vermeden önce size güzel bir tavsiyemiz daha var: Davetiye konseptinizi tamamlayacak davetiye zarf çeşitlerimize de göz atmanız. Birbirinden güzel zarf tasarımları arasından, düğününüze en çok uyacak olan tasarımı seçip, sipariş kısmını tamamlayabilirsiniz. Siparişinizi verdikten sonra davetiyeleriniz 3 iş günü içinde basılıp, en kısa zamanda adresinize teslim edilmiş olacak. Size de yaklaşan o özel günün tadını çıkartmak kalacak!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı