DÜĞÜN DAVETİYELERİ

En Orijinal Davetiye Örnekleri Burada!

En mutlu gününüzü en iyi şekilde anlatan davetiye arayışında mısınız? Düğün hazırlıklarınız sürerken henüz istediğiniz davetiye ile karşılaşmadınız. O zaman birbirinden güzel ve orijinal davetiyelerin olduğu en doğru yere geldiniz. SevgiliKitabi.com’da farklı boyutlarda, farklı tasarımlarda yüzlerce davetiye bulacaksınız. Düğün konseptinize ve kişisel beğeninize göre davetiye örnek tasarımları arasından seçim yapabilir, siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz.

davetiye örnek

Düğününüz ile ilgili insanların bilgi sahibi olduğu ilk şeydir davetiye. Düğününüz ile ilgili ipuçları davetiyenizde saklıdır. Seçeceğiniz düğün davetiyesinin sadece size özel olmasını, sizi yansıtmasını, tam da hayalinizdeki gibi olmasını istiyorsanız “Yaz Esintisi” tasarımı yazın o tatlı havasını düğününüze taşıyacak!

Sıradan onlarca davetiye modelinden sıkıldıysanız bu rengarenk davetiye ile davetlilerinize de aktarmanız mümkün. Neşeli görüntüsüyle cıvıl cıvıl olan bu davetiye sizin en özel gününüzü en güzel şekilde yansıtacak. Hem kaliteli hem de ucuz düğün davetiyesi arayanlar için birbirinden özel davetiyelerin yer aldığı SevgiliKitabi.com size fazlasıyla seçim imkanı sunacak.

280 gram kalın fantezi baskılı bu model size onlarca zarf seçeneği ile birlikte sunuluyor. Kendinizin tasarlayacağı bu modelden 1. sınıf baskı kalitesi ile istediğiniz adette satın almanız mümkün. Davetinize katılan herkesi kendine hayran bırakacak olan bu davetiye FSC belgeli kağıt tüketimi ile aynı zamanda çevreci de!

Davetiye Örnek Seçimlerinizi Yapın

SevgiliKitabi.com’da yer alan davetiyelerin en önemli özelliği online olarak düzenleme imkanınızın olması. Sizin için tasarlamış olduğumuz online tasarım panelimiz ile davetiye tasarımınızı kolayca değiştirebilir, sadece size özel olacak hale getirebilirsiniz. Davetiyenize fotoğraflarınızın en güzellerini ekleyebilir, daha duygusal ve anlamlı bir davetiye olsun isterseniz en güzel sözler arasından seçim yapıp, davetiye tasarımınıza ekleyebilirsiniz. Tüm bunları yapabilmek için hiçbir grafik tasarım programı bilmenize de gerek yok. Tasarım panelimiz tüm bu işlemleri sizin için kolaylaştırıyor.

Düğün gününüz bu kadar yaklaşmışken davetiye markaları arasında kaybolmayın. Gelin SevgiliKitabi.com’a yüzlerce davetiye örneğimize göz atın ve kararınızı verin. Siz de istediğiniz sayıdaki davetiye, hızlı kargo imkanıyla sahip olmak için davetiyenizi hemen kişiselleştirip, sepetinize ekleyin ve siz de hayatınızın en güzel yeminini etmeye hazırlanın!

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı