DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Kişiye Özel Tasarım Davetiye SevgiliKitabi.com İle Hazırlanır

Mutluluğunuzu herkese ilan edeceğiniz o güzel güne giderken, sevdiklerinizi o mutluluğu paylaşmaya çağıran en tatlı yolu en özel, en güzel davetiye tasarımlarıdır. Bu özel güne ait davetiyeniz yıllar sonra bile hatıra kalacak en önemli detaylardan biridir. Bu nedenle en doğru seçimi yapmanız, size en uygun tasarımı seçmeniz önemlidir. Her çiftin kafalarındaki tasarımı bulabilmeleri maalesef mümkün olamıyor.  Bu nedenle SevgiliKitabi.com size bu problemi kolaylıkla aşabileceğiniz bir fırsatı sunuyor. En kolay şekilde kişiye özel tasarım davetiye hazırlayabileceğiniz online tasarım paneli ile hayallerinizdeki davetiyeye kolayca ulaşın!

kişiye özel tasarım davetiye

Heyecandan ne yapacağınızı bilmiyorsunuz değil mi? Yoksa bütün olanlara ve olacaklara çoktan alıştınız ve biran önce o günün gelmesini mi bekliyorsunuz? Hangi durumda olursanız olun, eğer klişelerden sıkıldaysınız ve o günün mutluluğunu yansıtacak bir şey bulamıyorsanız, bu düğün davetiyesi tam size göre.

Kişiye Özel Tasarım Davetiye

Düğünlerin olmazsa olmazı, düğün davetiyeleri artık eskisi gibi olmaz zorunda değil. Modern zamanda gelinler ve damatlar heyecanlarını diledikleri gibi yaşıyor ve tabii ki davetlilerine de bu heyecanlarını göstermek istiyor. O mutlu günün gelip çatmasının inanılmazlığı onları bu kadar büyülerken farklı davetiyeler arasında bulunan “Ayy Çok Mutluyuz” davetiyesi onların bu telaşlarını en güzel dışa vuracakları yer oluyor.

Farklı ve orijinal tasarımlardan hoşlanan çiftler için tasarımıyla farklılık yaratan “Ayy Çok Mutluyuz” davetiyesi en doğru seçim olacak. Klasik tasarımlar arasında kendini kaybetmiş çiftlere bir nefes alma fırsatı sunacak bu davetiyeyi kişiselleştirmek de çok kolay!

Esprili bir dille hazırlanmış bu davetiye sayesinde konuklarınızın yüzünde bir tebessüm oluşturacağınıza emin olabilirsiniz. Mutluluğunuzu herkes duysun, gözlerinizdeki ışıltıyı herkes hissetsin diye sipariş verebileceğiniz bu davetiyenin her detayını dilediğiniz gibi hazırlayabilirsiniz. Fotoğraflardan, yazı boyutlarına; davetiyenin renginden kullacağınız görsellere kadar bütün yapılması gerekenleri siz belirliyorsunuz ve o unutulmayacak ana yaklaşırken, davetiyeniz de sizlerin yaratıcılığıyla oluşturuluyor.

Düğün gününüz yaklaşırken henüz seçiminizi yapmadıysanız davetiye siparişi için hiç geç kalmadınız! Heyecanınıza heyecan katmak ya da gülümseyerek bir nebze olsun sakinleşmek istiyorsanız tek yapmanız gereken şey ürünü hemen sepetinize eklemek!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı