DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Nikah Davetiyesi Seçimi Önemlidir!

Özel gününüzde sevdiklerinizi de mutluluğunuzu ve heyecanınızı paylaşmaya davet etmek için en az o gün kadar özel bir davetiyeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Tamamen size özel ve özgün bir tasarım istiyorsunuz. Çünkü yeni bir hayata adım atmaya hazırlanan her genç çift, bu ilk adımlarında her detayın kusursuz olmasını ve kendi tarzlarını yansıtmasını ister. Nikah davetiyesi seçimi bu yüzden her çift için çok önemlidir. Ama bundan da önemlisi sizi yansıtacak o doğru tasarımı bulmaktır. Artık arayışlarınız sonlandı çünkü uzun zamandır aradığınız orijinal, şık ve zarif davetiyeyi nihayet buldunuz! SevgiliKitabi.com birbirinden güzel ve şık davetiye seçenekleri ile sizi bekliyor!

nikah davetiyesi seçimi

Kararınızı verdiniz; evleniyorsunuz! O muhteşem gün için tarihi de belirlediniz. Sıra geldi sevdiklerinize, dostlarınıza mutluluğunuzu paylaşmak için haber vermeye. İşte size SevgiliKİtabi.com’dan orijinal bir davetiye: “Takvimi İşaretleyin”  Bir ömür birlikte olmaya karar verdiğiniz ve kutsal yemininizi edeceğiniz o gün için bundan daha orijinal  davetiye olabilir mi? Sizin ve davetlileriniz için bu gün “Takvimi İşaretleyin” davetiyesi ile akıllara kazınacak. Hiç kimse bu en mutlu gününüzü unutmayacak!

Birinci sınıf kaliteli malzemeden üretilen bu şık ve özgün davetiyeyi, online olarak gönlünüzce düzenleyebilir; üzerine istediğiniz fotoğrafı, mesajı ve figürleri ekleyerek kişiselleştirebilirsiniz. Tasarımını dilediğiniz gibi değiştirmekte özgür olduğunuz takvim formundaki bu sıra dışı davetiyenin ön yüzünde o muhteşem günü işaretleyerek dostlarınızı mutlu gününüzde yanınızda olmaya çağırabilirsiniz.

Dikdörtgen şeklinde, kırımlı olarak düzenlenmiş davetiye açıldığı zaman ortaya çıkan karşılıklı iki yatay sayfaya fotoğraflarınızı koyabilir, nikah ve düğünle ilgili adres, saat gibi detay bilgilerini yazabilirsiniz. İsterseniz birbirinize söylediğinizi en güzel sözcükleri davetiyenize ekleyebilir ya da sonsuza kadar birlikte olacağınız yeminini tüm dünyaya bu güzel tasarım ile duyurabilirsiniz.

Nikah Davetiyesi Seçimi

Davetiyelerinizi, yine kendileri kadar şık zarf seçenekleriyle tamamlayabilirsiniz. Çevreci FSC belgeli 280 gramlık tok kağıt kullanılarak hazırlanan davetiyelerden dilediğiniz sayıda bastırabilirsiniz. 3 iş günü içerisinde kargoya verilen siparişinize en kısa zamanda sahip olabilirsiniz.

Düğün davetiyesi seçimi önemlidir. Siz de seçiminizi özenle yapın ve yaratıcı ve esprili tasarımlarıyla herkesin etkileneceği davetiyenizi tasarlamaya başlayın.Kendi ellerinizle özelleştirdiğiniz eserlerinizi vakit kaybetmeden sipariş edin.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı