DÜĞÜN DAVETİYELERİ

En Esprili Düğün Davetiyesi Sizde Olsun!

Hiç şüphesiz yaşam boyu söyleyeceğimiz en özel ve en unutulmaz evet nikah masasındaki evettir. Sıra bu “Evet”e geldiyse “Sonumuz Evet Olsun” tam da size göre… Bu esprili düğün davetiyesi ile tüm davetlilerinizin dikkatini çekmeyi başaracaksınız.

Çocukluğumuzdan bu yana belki binlerce hatta on binlerce kez evet demişizdir. Okulda, iş yerinde, sokakta, alışveriş yaparken, telefonda, mutluyken, hüzünlüyken, istekli veya isteksizce kısacası yer, zaman ve duygu gözetmeksizin ağzımızdan defalarca kez evet lafı çıkmıştır. Ancak bunca evet arasında en özel, en güzel ve en unutulmaz evet nikâh masasında dile gelen evettir. Şimdi bu unutulmaz eveti, “Sonumuz Evet Olsun” düğün davetiyenizde de vurgulayarak kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

esprili düğün davetiyesi

Günlerce planlayıp üzerinde düşündüğünüz o ana geri dönelim mi? Kalbinizin çarpıntısına engel olmaya çalışarak tüm hayatınızın akışını değiştirecek soruyu sorduğunuzda dudaklarından çıkacak tek kelimeyi beklediniz: Evet! Şimdi de sıra bu tek kelimelik ama bir roman kadar güçlü cevabın hazırlıklarına geldi.

“Sonumuz Evet Olsun” ile sevdiklerinizi düğününüze davet etmeye karar verdikten sonra geriye yapmanız gereken tek bir şey kalıyor; davetiyenizi birkaç dokunuşla hazır hale getirmek. SevgiliKitabi.com’a tıklayıp davetiye seçenekleri arasından “Sonumuz Evet Olsun”u seçtikten sonra online olarak davetiyenizi hazırlamanız mümkün.
Davetiyenize o özel günün size hissettirdiği duygu ve düşüncelerinizi de not olarak ekleyebilirsiniz. Davetiyenizin tasarımını tamamladıktan ve kaç adet olacağını belirttikten sonra siparişinizi veriyorsunuz ve bu harika davetiye size en hızlı şekilde ulaştırılıyor.

Esprili Düğün Davetiyesi

Tasarımınız hazır olduktan sonra istediğiniz adette bastırılıp belirttiğiniz adrese teslim edilecek. Bu heyecan dolu dönemin zorluklarını bize bırakın, size sadece eğlence ve mutluluk kalsın. Mutlu sonunuz için hemen tasarlamaya başlayın. Hazırladığınız taslakları kaydederek daha sonra yeniden düzenleyebileceğinizi de unutmayın. Böylece sipariş vermeden önce sevdiklerinizin fikrini alacak zaman da bulabilirsiniz. Siz de bu davetiyeye “Evet” diyerek hayatınızın en önemli anının belgesini kendi ellerinizle hazırlayın.

 

Düğününüzün en özel ve en mutlu anısı olarak ömür boyu saklayacağınız düğün davetiyenizi hemen hazırlayabilir ve satın alabilirsiniz. Bir ömür, her baktığınızda anılarınızın tekrar canlanmasına neden olacak bu kişiye özel davetiye, hayatınızın bu en özel gününden geriye kalacak en özel hatıralardan biri olacak.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı