DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Tasarım Davetiye İle Zevkinizi Yansıtın!

Hayatınızın en özel ve anlamlı günü yaklaşırken hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor olmalı. Bir yandan kıyafet seçimleri bir yandan düğüm mekanı hazırlıkları bir yandan da ufak gözüken ama oldukça fazla zamanınızı alan diğer telaşlarınız. Düğün sahibi olarak bu günde her şeyin kusursuz olmasını, en ufak bir aksaklık olmamasını istemeniz çok doğal. Tüm koşuşturmacaların arasında üzerinde önemle durmanız gereken konulardan biri de düğün davetiyenizdir. En güzel davetiye, içinize en çok sinen davetiyedir. Bu nedenle davetiye seçiminizi yaparken sadece size özel olması, sizi yansıtması önemlidir. Biz de SevgiliKitabi.com olarak size birbirinden güzel tasarım davetiye çeşitleri sunuyoruz.

tasarım davetiye

İşte hem renkli, hem neşeli hem de orijinal bir davetiyem olsun diyenlerin imdadına yetişecek türden bir düğün davetiyesi. “Sonumuz Evet Olsun” adlı davetiye, en mutlu gününüz için planladığınız detayları ya da konuklarınıza vadettiğiniz neşeli dakikaları eğlenceli bir dille davetlilerinize duyurma imkanı sunuyor. Gelin çiçeği kapmadan gelinin ayakkabısının altına isim yazmaya, halaydan çiftetelliye, her çeşit dans ve eğlenceye kadar düğününüzde ne var ne yoksa, neşeli çizimler ya da seçtiğiniz fotoğraflar eşliğinde davetiyenize ekleyebilirsiniz.

Tasarım Davetiye Seçiminizi Yapın

SevgiliKitabi.com’un sizler için hazırladığı özel figürleri, arka fonları ve şablonları kullanarak gönlünüzce bir davetiye hazırlayın. İstediğiniz metinleri de eklemeyi unutmayın. Sizin için özel olarak hazırladığımız uygulama sayesinde davetiyenizi tasarlamak oldukça kolay. “Sonumuz Evet Olsun” adlı davetiyeyi tasarlamak için “KİŞİSELLEŞTİR” butonuna basarak uygulama sayfasını açın, fotoğraflarınızı yükleyin, yazılarınızı yazın. Davetiye basım işlemini tamamlamak SevgiliKitabi.com”un size sunduğu imkanlarla çok kolay.

Davetiyenizi tasarlamak için hiçbir grafik bilgisine sahip olmasına da gerek yok. Çünkü bu panelde, düzenleme işlemini yapmak için ihtiyacınız olan her şey düşünülmüş. Tek tuşla tüm bu değişiklikleri kolaylıkla yapabilirsiniz.

Hayatınızın en özel gününe yaklaşırken, SevgiliKitabi.com’a gelin. Sitemizde bulunan birbirinden güzel ve alternatif düğün davetiyesi modelleri arasından en beğendiğinize karar verin. Sonrasında online tasarım panelimizi kullanarak tasarımınızı tamamlayın ve davetiyeniz hazır! Sonrasında “SİPARİŞ VER” butonuna tıklayın ve tasarım davetiye siparişiniz 3 iş günü içinde hazırlanarak  yola çıksın. Siz de bu neşeli davetiyeyi bastırmak istiyorsanız hemen fotoğraflarınızı seçmeye başlayın.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı