DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Size Özel Düğün Davetiyeleri İçin Geç Kalmayın!

Eğer evlilik kararı aldıysanız ve o müthiş gün de yaklaşmaya başladıysa yavaş yavaş bir heyecan da basmış olmalı. Bu arada yapılacak bir sürü de iş vardır tabii. Nikah günü, düğün yeri, kıyafetler, yemekler, nikah şekeri ve size özel düğün davetiyeleri

Düğün davetiyeleri konusunda endişe duymanıza gerek kalmadı. Zira yeni evlenecekler, artık kendi davetiyelerini kendileri tasarlayabiliyor. Bunun anlamı da ilginç davetiye bulmak için ayrı ayrı mağazalar dolaşıp size gösterilen kataloglardaki birkaç saniyeliğine bakarak aklınızda tutmaya çalıştığınız örnek davetiye modelleri arasında kaybolup gitmekten kurtulmanız oluyor. Nişan davetiyesi, nikah davetiyesi ya da düğün davetiyesi olarak tasarlanabilecek ve zevkiniz doğrultusunda değişiklikler yaparak dilediğinizce özelleştirilebilecek onlarca hazır davetiye şablonundan birini seçmeniz yeterli.

özel düğün davetiyeleri

2016 davetiye modelleri üzerinde ebatından biçimine, kırım sayısından tek taraflı ya da arkalı önlü olmasına; hatta, üzerindeki illüstrasyonlara, grafiklere, resimlere, yazı karakteri ve boyutuna kadar her türlü ayrıntıya müdahalede bulunabiliyorsunuz. Böylece kendi özgün tasarımınıza ulaşarak en şık davetiye peşinde geçirdiğiniz yorucu saatler ve günler de sona eriyor. Üstelik bütün bu tasarım işlemlerini, sizi adım adım yönlendiren kolay anlaşılır, ücretsiz tasarım uygulamasıyla kendi kendinize yapacağınız için en farklı davetiye de sizinki oluyor.

Siz de SevgiliKitabi.com ile kolayca davetiye tasarımı yapabilirsiniz.. Beğendiğiniz bir tanesiyle başlıyorsunuz ve ondan sonrası tamamen sizin hayal gücünüze ve yaratıcılığınıza kalıyor. İçinize sinen tasarıma ulaşana kadar dilediğinizce değişiklik yapabiliyor; bütün kontrolün sizde olması sayesinde baskıya göndermeden önce farklı tasarımlar arasında en sevdiğinizde karar kılana kadar dilediğinizce kıyaslama yapabiliyorsunuz.

Özel Düğün Davetiyeleri

Davetiye fiyatları da karşılaştırılabilir bir şekilde görülebildiğinden seçtiğiniz davetiyelerin maliyeti konusunda da sürpriz yaşamıyorsunuz. İsterseniz sadece davetiye üzerindeki isim, yer ve tarih gibi temel bilgileri değiştirerek geri kalan tasarıma dokunmadan birkaç dakika içerisinde davetiyenizi hazır hâle getirip baskıya gönderebiliyor; isterseniz de özel geliştirilmiş tasarım uygulaması yardımıyla tamamen farklı bir tasarım oluşturarak onu sipariş edebiliyorsunuz.

Bütün bu olanakları bulabileceğiniz SevgiliKitabi.com tarafından birinci sınıf malzeme kullanılarak basılan davetiyeleriniz, en kısa zamanda özel kutusu içerisinde size geliyor ve ondan sonra da size kalan, mutlu gününüzde yanınızda görmek istediğiniz sevdiklerinize kendi tasarladığınız özgün davetiyeleri vermek oluyor. Gelin SevgiliKitabi.com’a, kuşe davetiye satın alma işlemini kolayca gerçekleştirin.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı