TANITIM YAZILARI

Foto Albüm Niyetine Sevgili Kitabı!

Çoğumuz, bebeklik fotoğraflarımızdan başlayarak çocukluk dönemlerimizi ve okul yıllarımızı ailemizin hazırlamış olduğu fotoğraf albümü aracılığıyla görebiliyoruz. Bu kronolojik geçmişe dair güzel anılarımız zihnimizde canlanıyor ve geçmişi anımsamanın en güzel yolunu fotoğraf albümü ile yaşıyoruz. Hazırlanan bu foto albüm geçmişi yâd ettirmesinin yanı sıra geçmişten günümüze köprü oluyor ve belki de eskide kalmış arkadaşlıkları hatırlamamıza neden oluyor.

Günümüze baktığımızda ise artık foto albüm devri kapanmış gibi gözüküyor. En azından genç kuşak için… Çünkü artık dijital teknoloji ile çekilen fotoğraflar, dijital ortamlara yükleniyor ve elle tutulur, dokunulabilir foto albüm yerine internet üzerinde foto albüm oluşturuluyor. Elbette teknolojiye uyum sağlamak ve onu değerlendirmek güzel bir şey fakat bilgisayar kullanarak sanal ortamda albüm yapmak ve ona dokunamamak yerine kişiye özel fotoğraf albümünüzü odanızın bir köşesinde tutma hissini, her bir yanımızı sarmış olan teknoloji keşmekeşinde hiç merak etmediniz mi? Eminim ki etmişsinizdir. En azından ailenizin foto albümüne bakarken aklınızdan böyle bir şey geçmiştir. Öyleyse foto albümün ne kadar değerli olduğundan biraz daha bahsedip Sevgili Kitabı’nda hazırlayabileceğiniz o harika hediyeye geçelim.

Foto albüm, genellikle bir kişiye veya aileye ait olur. Bir yaşamın veya birlikte yaşanan bir hayatın somut kanıtıdır adeta. Foto albüm için fotoğraf çekilmesi ve bunların düzenlenmesi o kişiye veya sahip olunan aileye verilen değeri ispatlar. Bu doğrultuda düşündüğümüzde günümüzdeki yaratıcı hediye kıtlığını da göz önünde bulundurarak hem nostaljik hem de anlamlı bir fotoğraf albümü hediyesi fikri oldukça çekici geliyor.

Geçmişin kalıcılığı ile günümüzün teknolojisini birleştiren yeni nesil foto albüm ile sevdiklerinize kişiye özel fotoğraf albümü hazırlayabilir veya sevgilinizle birlikte en güzel aşk fotoğraflarınızla aşkınızın gözle görünür, elle tutulur bir hatırasını yaratabilirsiniz. Aynı zamanda düğün fotoğrafları gibi en unutulmaz günlerinizin fotoğraflarını da fotoğrafçılara koşturmadan düğün albümlerinde toplayabilirsiniz. Tüm bunları Sevgili Kitabı sayesinde kolay ve zahmetsizce yapabilir, foto albümünüze kapıda ödeme kolaylığı ile adresinize teslim ulaşabilirsiniz. Fotoğraf albümü almak hiç bu kadar kolay olmamıştı (:

Eğer ki niyetiniz sevgiliye fotoğraf albümü yapmak ise biraz fikre ihtiyacınız olabilir. Sevgiliye fotoğraf albümü yapmanın en etkileyici yollarından birisi onun bebeklik fotoğraflarından başlayarak sizinle tanışana kadar olan dönemine ait bir albüm yapmak olacaktır. Bir diğer seçenek ise sadece aşkınıza, birlikte geçirdiğiniz güzel zamanları ölümsüzleştiren karelerden oluşan bir fotokitap albüm… İlk seçenek için tüm o fotoğrafları sevgilinize hediye niyetinizi belli etmeden elde etmek zor olabilir ama bu iki seçeneği birleştirip bir fotokitap albüm hazırlayabilirseniz gerçekten harika bir hediye olacaktır. Ayrıca böyle bir hediye ile sevgilinizi ve onunla geçirdiğiniz zamanları ne kadar önemsediğinizi, o anları ölümsüzleştirme isteğinizi göstermiş olursunuz… (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı