TANITIM YAZILARI

Güzel Zamanlar Foto Kitap Albüm İle Yaşayacak

Çoğumuzun çocukluk yıllarına denk gelen filmli fotoğraf makinelerinin kullanıldığı zamanlarda evlerin vazgeçilmeziydi fotoğraf albümleri. Çıkılan tatillere, doğum günü kutlamalarına ve diğer özel günlere ait fotoğraflar titizce fotoğraf albümlerine yerleştirilir ve saklanırdı. Bizler ise bu fotoğraflarda genellikle çocukluk hallerimizi gören bir nesiliz. Çünkü artık dijitalleşen dünyada fotoğraflarda çoğunlukla dijital ortamda birçok riskle ve eskinin havasını vermeyen bir biçimde saklanıyor. Foto kitap albüm ise eskiyle yeniyi harmanlayan ve fotoğraflarınızın hem bir arada hem de estetik bir albümde bulunmasını sağlayan güzel bir fırsat sunuyor.

Günümüzdeki ilişkilerin kalıcılıktan uzak olduğundan şikâyet eder dururuz. Elle tutulur bir mutluluk vermez ve kalıcı değildir. Belki de ilişkilerimizdeki anılarımızın kalıcı olmamasındandır bu… Elle tutulur, gözle görülür bir nitelik taşımamasından… Belki de bunun içindir eski fotoğraf albümlerindeki fotoğraflara baktığımızda hissettiğimiz sıcaklığı “sanal”lıkta yakalayamamak… Neyse ki artık eski anıların sıcaklığını daha taze anılarda da yakalamak foto kitap albüm sayesinde mümkün. Sevgili Kitabı’nda foto kitap albüm ile bilgisayarlarda sakladığınız fotoğraflarınızı zahmetsiz bir şekilde baskıya dönüştürmek ve bunları göze çok hoş gelen bir albüme dönüştürebiliyorsunuz. Böylelikle en değer verdiğiniz anlar herhangi bir kaybolma riski taşımayarak, elinizin altında oluyor. Tıpkı eski günlerdeki gibi…

Foto kitap albüm aynı zamanda kişiye özel hediyeler niteliğini taşıyor. Öyle ki sevgilinize, dostunuza veya ailenizden birine ait bir foto kitap albüm yapabilirsiniz. Böylelikle hem orijinal hem de şaşırtıcı bir hediyeyle sevdiklerinize verdiğiniz değeri göstermiş olursunuz.

Foto kitap albüm yaparken Sevgili Kitabı’nı kullanmanın ise artıları çok fazla… Öncelikle fotoğrafçılara gitme zahmetinden kurtuluyorsunuz. Bunun yanında foto kitap albüm için çeşitli tasarımlar beğenebiliyor hatta kendiniz de tasarlayabiliyorsunuz. Ödeyeceğiniz uygun bir ücrete ek olarak foto kitap albüm, kapıda ödeme imkânıyla ayağınıza kadar geliyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı