TANITIM YAZILARI

Eşsiz Bir Yıldönümü Hediyesi

Bu sene hem kendinize hem sevgilinize romantik, eğlenceli, orijinal, huzur verici ve şaşırtıcı bir hediye vermek ve ilişkinizi ödüllendirmek istemez misiniz? Öyleyse bırakın eşe dosta danışıp kocama- karıma- eşime ne hediye alsam diye sorup sıkıcı yıldönümü hediye fikirleri, arkadaşa alınıyormuş gibi sıfır romantik hediye önerileri almayı, mağaza mağaza gezmeyi, haftalardır online olarak sanal ortamda gezindiğiniz hediye sitelerinde farklı, entresan hediyeyi bulmak için saatlerce sörf yapmayı! Ona gerçekten ihtiyacı olan en güzel hediyeyi verin: Evin sıkıcı ortamından, iş hayatının koşturmasından uzaklaşın: Tatile çıkın!

Hediyelik eşyalar, el yapımı hediyeler manevi değeri olan kalıcı, özel hediyeler ama bir otobüs, uçak bileti de elbette kalıcı olabilir. Üstelik tatilde geçireceğiniz o anlamlı dakikalar da belleğinizde yeterince kalıcı olacaktır.

Bu bir tanışma yıldönümü de olabilir evlilik yıldönümü de, ikisi için de bu hediye öyle özel olacaktır ki, hayatınızda ‘unutulmayanlar’ arasına girecektir. Hem erkek sevgiliye hem bayana alınabilecek bir hediye olmasının yanı sıra bir hediyeyi iki aşığın bölüşmesi kadar da romantik bir şey olamaz. Çünkü bu yeniyıl ya da doğum günü hediyesi değil. Bu sevgiliniz ile sizin yıldönümünüz. Bu hediyeye ikinizi de kapsamalı. Sevgililer gününde aldığınız güller soldu. Etkileyici bir şeylere ihtiyacınız var. Hadi, önce tatil mekanınızı seçin ve her şeyi ayarladıktan sonra sevgilinize şık bir mesaj atarak kafasını karıştırın: ”Yıldönümü hediyen çok uzaklarda aşkım, ben ise hep yanı başında…”

1

 

Nereye gidebilirsiniz?

Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız bu yüzden nereyi beğenip beğenmeyeceğini bilirsiniz. Bazıları deniz kenarında küçük bir çadırda mutlu olurken bazıları lüks bir otelde tv karşısında uyumak ister. Bazıları yurt dışında Eyfel manzaralı bir çatı katında sizinle yalnız kalarak tatil yapmak ister, bazıları ise Olympos’ta bir ağaç evde yatıp sabah bir çok değişik ülkeden insanla buluşup kahvaltı etmek, tavukları ve kuşları görmek ister.

2

Hem ucuz hem de standartlarınıza uygun bir tatil mekanı mutlaka vardır. Mağaza ve hediye siteleri gezmektense biraz tatil turları- acenteleri ve sitelerde zaman harcayın. Turlar hakkında bilgi sahibi olun. Belki sizin odanız karada değil denizde olacaktır: Sevgilinizle bir mavi yolculuğa çıkabilir ve akşamları şezlongta yatarken üzerinizdeki yıldızları izleyebilirsiniz.

3

Bu hediyelerin son kullanma tarihi mutlaka gelecek ve sonunda eve döneceksiniz. Ama orada geçirdiğiniz kimi zaman eğlenceli, kimi zaman romantik anlarla aşkınızın size verilmiş en güzel hediye olduğunu göreceksiniz. Şanslı olduğunuzu unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı