TANITIM YAZILARI

Aşka Hizmette Sınır Yok: Özel Tasarım Davetiye

Sevgiliye hediye dendiğinde akla gelen ilk yer olan Sevgili Kitabı, gerek özel günlerde gerekse en doğal hediye zamanlarında sevgililerin aşklarını en güzel ifade etme yolu oldu. Yazılan romantik sözler, eğlenceli ve sevgi dolu fotoğraflarınıza eşlik ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Fakat şu sıralar aşka hizmeti yeni bir boyuta taşıdık. Tıpkı aşklarını evlilikle taçlandıran çiftlerde olduğu gibi…
1Sevgilikitabi.com özel tasarım davetiye sistemiyle birlikte düğün, nişan, nikâh ve özel davetleriniz için gerekli olan davetiyenizi tam olarak kafanızdaki gibi yapma imkânı sunuyor. Öyle ki birçok zahmetten kurtulmakla birlikte gönlünüzdekine, hem uygun fiyata hem de kaliteli hizmet ve ürünle sahip oluyorsunuz. Avantajları saymakla bitmeyecek olan ve muhtemelen size oldukça yeni ve yabancı gelecek olan özel tasarım davetiye sistemini neden tercih etmelisiniz?
İşin duygusal boyutu diyor ki; aşkınızı yaşarken seçeneklerle sınırlı kalmadınız. Önce kendiniz oldunuz sonra birbirinize denk bir ‘çift’ haline geldiniz. Kimin ne dediğine aldırmadınız fakat hepsiyle baş ettiniz. Hayatı acı tatlı birlikte tattınız ve artık tam anlamıyla ‘bir’ olmanın vaktinin geldiğini düşündünüz. Evliliğin insanların hayatındaki en güzel anlardan biri olduğunu ve o güne dair anıların yaşatıldığını düşünerek davetiyenizi seçmelisiniz. Çünkü düğününüzün en önemli simgelerinden biri olan ve evlendikten sonra atılmayıp saklanan bir eşya niteliğine bürünecek olan davetiyeniz, sizden ve aşkınızdan bir şeyler taşımalı. Bunu da ancak hem sizin hem de müstakbel eşinizin zevkine hitap eden bir davetiye ile yansıtabilirsiniz. Çaresi ise aşkınız kadar ‘özel’ tasarım davetiye (:
2
İşin mantığı diyor ki; özel tasarım davetiye yapmak için öyle teknoloji ile çok haşir neşir olmanıza filan gerek yok. Çünkü yapacağınız işlemler oldukça basit ve sizler için seçenekleri oldukça kolaylaştırdık. İşe davetiyenizin boyutunu seçerek başlıyor, sonrasında ister o boyutta hazır davetiyelerden birini seçip düzenliyor ya da yeni bir davetiye tasarlıyorsunuz. Tüm bu tercih ve tasarım sürecinde ihtiyaç duyduğunuz takdirde canlı yardım özelliğimiz de mevcut. Tüm bunların yanında davetiye aramanın ve daha da önemlisi davetiye beğenmenin ne kadar zor olduğunu bilirsiniz. Tamamen size sunulan seçenekler ve pahalı fiyatlarla sınırlı kalmak, hem cebinize zarar verecek hem de ‘seçmek için’ bir davetiye seçmek zorunda kalacaksınız. Fakat Sevgili Kitabı’nda davetiye örneklerinde boğulmayacak, size sunduğumuz örnek davetiyelere gülümseyerek bakarken aklınıza birçok tasarım fikri gelecek. Ayrıca kafanızdaki davetiyeye istediğiniz fotoğrafı veya güzel sözü de ekleyebilecek ve davetiyenizin çok daha özel olmasını sağlayabileceksiniz. Ayrıca sitemizin özel şablon ve tasarımlarından da faydalanmak da işinizi kolaylaştıracak.
Sevgili Kitabı’nda hazırladığınız davetiyeniz sizin zevkinize göre ve istediğiniz boyutta hazırlanacak, birinci kalite baskı ile istediğiniz sayıda adresinize teslim edilecek.
Davetiyenin en özeli ve en kolayı Sevgili Kitabı’nda (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı