TANITIM YAZILARI

Doğum Günü Hediyeleri Seçme Rehberi

Doğum günü hediyesi seçmek her zaman zor olmuştur. Aslına bakarsanız hediye almak kolaydır;  zor olan değişik, orijinal, ilginç, yaratıcı ve anlamlı hediyeler bulup doğum günü çocuğunu özel hissettirmektir. Bu yüzdendir ne hediye alsam telaşı. Alternatifler altta, okumaya devam edelim:

1- Annelere doğum günü hediyesi almak: Annelerimize genellikle mutfak gereçleri, ev eşyaları alırız. Bu da onları mutlu eder. Ama annenizin öncelikle bir kadın olduğunu unutmadan hediye seçmenizi öneririm. Neredeyse tüm bayanlar çiçek ve çikolata sever. Bu yüzden hoş kokulu çiçek sepeti ve ya  bol çikolatalı meyveli hediye sepeti alabilirsiniz. Belki hediye kutusunun yanına bir de el yapımı küçük bir hediye iliştirirsiniz. Bilirsiniz belki de en güzel, en özel hediye zaman ayırıp da kendinizin yaptığı manevi değeri olan hediyedir.

2- Babaya doğum günü hediyesi almak: Babamıza aldığımız hediyelerin başında öncelikle kravat, kol düğmesi, gömlek, cüzdan gelir. Bunlar gayet güzel, işe yarar hediyelerdir. Ama belki bunları biraz daha özel hale getirmek gerekebilir. Bunun için de aldığınız gömleğe babanızın baş harfini işleyebilirsiniz.

3- Sevgiliye, eşe doğum günü hediyesi almak: Bu ana başlığı iki ayrı başlıkta incelememiz gerekecek.

a) Erkeklere alınabilecek hediyeler: Kolay görünen zor bir durumdur bu. Ama artık her şey çok daha kolay. Dışarı çıkıp çılgınca o mağazadan bu mağazaya koşacağınıza internetin nimetlerinden faydalanıp buradan da değişik bir hediye bulabilirsiniz. Hatta bu hediye hem sevgiliinizin hem sizin işinize yarayabilir bayanlar! Örneğin ikinizin fotoğrafının olduğu bir telefon kılıfı alabilirsiniz. Böylece sevgiliniz sizin romantik ve ince olduğunuzu düşünürken dışardaki insanlara da ‘bu adam benim sevgilim. Ondan uzak durun!’ mesajı da vermiş olursunuz. Daha masumane, sevimli ve orijinal bir hediye almak isterseniz www.sevgilikitabi.com dan kendi kitabınızı istediğiniz gibi hazırlayabilir, yüzünü güldürebilirsiniz. Bunun dışında elbette parfüm, terlik, ayakkabı, güneş gözlüğü de alındığında mutlu eden hediyelerdir.

b) Bayana alınabilecek hediyeler: Seçeneklerimiz çok görünüyor. Çiçek, çikolata, mum, güzel kokulu losyonlar, parfüm, makyaj malzemeleri ve tabii ki pırlanta… Bu hediyelerin hepsi kadının kendisini prenses gibi hissetmesini sağlar. Ve yine bunların hepsini online satın alabilirsiniz.

c) Arkadaşa alınabilecek hediyeler: Arkadaşa hediye almak belki de stresi çok olmayan, zevkle aldığınız hediyedir. Bilirsiniz ki, ona aldığınız küçük bir hediyeye bile bayılacaktır. Ve burada maksat ona komik, yüzünü güldürecek bir hediye almaktır. Odası için bir disko topu, karikatürlü bir kahve kupası, ikinizin fotoğrafının olduğu buzdolabı magnetleri, dolar desenli tuvalet kağıtları gibi…

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı