DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Ucuz Davetiyeler İle Şıklığı Yakalayın!

Çoğu çift gibi siz de düğün davetiyeleriniz size özel olmasını isteyebilirsiniz. Size sunulan davetiye tasarım örneklerinden hiçbirini beğenmemiş, sıradan bulmuş olabilirsiniz. Düğününüz ne kadar özelse davetiyeniz de bir  kadar özel olmalıdır aslında. Farklı bir tasarımla konuklarına düğün çağrısı yapmak, onlar özel davetiye seçimi ile şaşırtmak evlenecek çiftler için bir mutluluk kaynağı olabilir. Tabii sadece farklı tasarım değil onları düşündüren, fiyat skalası olarak da cebinizi çok fazla yormayacak seçenekleri değerlendirmeniz çok normal. SevgiliKitabi.com olarak size hem en ucuz davetiyeler arasından seçim yapma imkanı sunuyoruz hem de online olarak düğün davetiyenizi tasarlama imkanı veriyoruz. Kendi tasarlayacağınız bu davetiye ile fark yaratmanız çok kolay!

ucuz davetiyeler

Her özenli çift, evlenirken yapılan hazırlıkların daha önce yapılmamış, görülmemiş özel ayrıntılar içermesini ister. Nakış nakış işlenen gelinlik, düğün mekanı, pasta, müzikler ve daha bir çok detay, titizlikle hazırlandığında anlamlı hale gelir. Düğün davetiyesi de özenle hazırlanması gereken hoş bir ayrıntıdır. Davetlilerin yüzünü tebessümle dolduracak sizi anlatan, sıcak, samimi, akıllarda kalan bir tasarımla davetiyenizi oluşturmak ister misiniz?

Ucuz Davetiyeler Kaliteli Seçenekler İle…

Farklı davetiye ölçüleri baz alınarak hazırlanan”Mutluluk Tarihimiz” davetiyesini, sizin için en anlamlı olduğuna inandığınız fotoğraf, şekil ya da yazıyı gönlünüzce kullanabilirsiniz. İster müstakbel eşinizle çektirdiğiniz şık bir poz, ister havaya renkli balonlar fırlatan sevimli kız ve erkek çocuğu figürleri, kalpleri yumuşatacak içten bir yazı ile süsleyerek dizaynı tamamlayabilirsiniz.

Şablon gayet basit ve yönlendirici. Tek tuşla dilediğiniz görseli kolayca tasarımınıza ekleyebiliyor, sizin için özel olarak hazırladığımız davetiye metin örnekleri arasından beğendiğinizi seçebiliyorsunuz. Fon renginizi kolaylıkla değiştirebiliyor, sayfalarınızı, yüzlerce  güzel söz arasından en uygun bulduklarınızla süsleyebiliyorsunuz. Davetiyenizi hazırlamak bu denli kolay ve eğlenceli… Size düşen ise sadece hayal etmek ve gerçekleştirmek! 280 g fantezi baskılı, çevreye dost kağıt tüketimi ile duyarlı davetiyeniz, tasarımınızla uyumlu zarf seçeneği ile bütünleşerek basılıp 3 iş günü içerisinde teslim ediliyor. Cazip fiyat seçeneklerinden yararlanmak için vakit kaybetmeyin. Hemen “Tasarlamaya Başla” butonu yardımı ile bir ömür size hatıra kalacak bu güzel ve eşsiz tasarımınızı gerçekleştirin, siparişinizi verin.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı