ANNELER GÜNÜ HEDİYELERİ

İlginç Hediye Seçimi İçin Doğru Adrestesiniz

Anneler Günü yaklaşıyor. Şimdiden annenize ne alacağınızı düşünmeye başladınız eminiz. Annelerimize olan sevgimiz tabii ki sadece bir güne sığdırılamaz, onlar yılın her günü başımızın tacı, gönüllerimizin sultanı.Yine de bu özel günde kimi zaman bir buket çiçekle ya da yanağına konduracağınız kocaman bir öpücükle onlara olan sevgimizi göstermek isteriz. Kimi zaman çok istediği bir konser bileti ya da güzelliğine güzellik katacak bir ayakkabıdır hediyemiz. Biz ne alırsak alalım onlar için dünyanın en güzel hediyesi, en anlamlı hatırlanışıdır. Canınız annenize her sene aldığınız hediyelerden çok farklı bir ilginç hediye isterseniz doğru yerdesiniz. Onu özel hissettirecek, duygularınıza tercüman olacak hediye çeşitlerini SevgiliKitabi.com’da bulabilirsiniz.

Mesela annenize anneler günü olarak duygusal mı duygusal bir kitap hazırlayabilirsiniz. Ona olan sevginizi, müteşekkirliğinizi bu kez satırlara dökebilirsiniz. Hangi anne çocuğunun sevgi sözcüklerine dayanabilir ki?  İsterseniz özenle seçtiğiniz fotoğrafları ekleyip yıllar boyu saklanacak bir anı kitabı oluşturabilirsiniz. Anneler üzerine yazılmış şiirler ya da sözlerle hediyenizi daha da anlamlı yapabilirsiniz.

ilginç hediyeÇılgın ve kendini genç hisseden annelere tıpkı kendileri gibi bir hediye yakışır. Onlar için de birbirinden keyifli ve orijinal tişörtlerimiz var. Bu tişörtleri ister hazır tasarımlar arasından seçebilir isterseniz tamamen kendiniz tasarlayabilirsiniz.  Üstelik son derece keyifli ve kolay bir şekilde… Sitemizde yer alan tasarım paneliyle beğendiğiniz fotoğraf, obje ya da yazıları kombin edebilirsiniz. Dilerseniz ikinizin sevgi dolu fotoğrafını tişörte bastırabilir, isterseniz onu güldürecek bir cümle ekleyebilirsiniz. Her şey sizin yaratıcı yeteneklerinize kalmış!

İlginç Hediye Seçimi

Anneye hediye tercihiniz ne olursa olsun, onların bugüne kadar bize kattıklarının karşılığı asla olamaz. Ama bu yıl ona vereceğiniz ilginç hediye ile, annenizin yüzüne kocaman bir gülücük kondurmanız paha biçilemez diye düşünüyoruz. Gelin SevgiliKitabi.com’a farklı hediye alternatifleri arasından sevginizi en çok anlatanı seçin ve hemen siparişinizi verin! En uygun ödeme avantajlarından faydalanarak siparişinizi oluşturun.

Siz siparişinizi hazırladıktan ve onayladıktan sonra hediyeleriniz 3 iş günü içinde basıma hazırlanır. Sonrasında özel kutusunda verdiğiniz adrese gönderilmek üzere kargoya verilir.

Siz de bu güzel fırsattan faydalanın. Sevginizi göstermenin farklı bir yolunu SevgiliKitabi.com’da mutlaka bulacaksınız!

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı