TANITIM YAZILARI

Foto Kitap İle Hediyede Fark Yaratın!

Hediye almak için birçok özel güne sahibiz. Bir de üstüne sevdiğimiz insan sayısı fazlaysa doğum günleri ya da içten gelen zamanlarda sevdiklerimize verdiğimiz değeri göstermek için hediye almak sıklıkla uyguladığımız bir yöntem. Fakat bu kadar sık tekrarlanan hediye alma işlemi içerisinde hediye seçmek git gide zorlu bir hal alıyor ve bir süre sonra hediyeler kendini tekrarlayarak anlamlarını kaybediyorlar. Eğer hep aynı klişe hediyeleri almaktan sıkıldıysanız ve hediyede gerçek anlamda bir fark yaratmak istiyorsanız Sevgili Kitabı’nda foto kitap hediye fırsatını sakın kaçırmayın!

1

Foto kitap şeklinde hazırlanmış bir hediye farklı ve özgün olmasının yanı sıra sizin elinizden, yüreğinizden çıkma olduğu için sevdiklerinize verdiğiniz değeri tam anlamıyla yansıtacak nitelikte. Foto kitap hazırlarken kullanabileceğiniz yöntemlerin başında elbette fotoğraf eklemek geliyor. Bunun yanında hediye kitabınıza güzel sözler ekleyebilir ve orijinal bir hediye teması yaratabilirsiniz. Tüm bunların sayesinde foto kitap hediyeniz aynı zamanda kişiye özel hediyeler özelliği de taşıyor ve bir hediyede olması gerekenler neredeyse tamamlanıyor.

Foto kitap hediye o kadar kullanışlı ki dilerseniz seçtiğiniz fotoğraflardan bir foto kitap albüm yaratmanız bile mümkün. Ek olarak hazırlayacağınız hediyeye, hediyeyi aldığınız kişinin hayatınızdaki yerine göre bir düzenleme yapmak çok kolay. İsmimiz Sevgili Kitabı olsa da ve sevgililer için harika hediyeler hazırlıyor olsak da Sevgili Kitabı’nı kullanarak dostlarınıza ve ailenize de oldukça sempatik foto kitap hediyeler hazırlamak mümkün.

Sevgili Kitabı olarak sizlere sunduğumuz bu fırsatlarla beraber tasarım sürecinde de sizlere fazlasıyla yardımcı oluyoruz. Foto kitap hediyenizi tasarlarken canlı destek bölmesine tıklayarak takıldığınız yerleri sorabilirsiniz.

Sevgili Kitabı’nda orijinal, sempatik, romantik ve özgün bir foto kitap hediye hazırlamak işte bu kadar kolay… Saymakla bitmeyen Sevgili Kitabı kalitesine dair son olarak bir şey daha ekleyelim. Hazırladığınız hediye kapıda ödeme imkânıyla ayağınıza kadar geliyor! (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı