TANITIM YAZILARI

Evlilik Yıldönümü Yaklaşıyorsa…

İki sevgilinin, daha doğrusu karı-kocanın evlilik yıldönümü en önemli günleridir. Bu günü Sevgililer günü veya doğum gününden ayıran şey ise iki kişinin hayatlarının birleştiği ve bunun resmiyet kazandığı unutulmayacak bir gün olmasıdır. Bu günün önemi sadece sembolik değildir elbet. Evlendikten sonra ilişkinin sıradanlaşması ve belki de yıpranmasına karşın en güzel aşk tazeleyicidir evlilik yıldönümü. Hal böyle olunca bu günü aşkınız için iyi değerlendirmek ve güzel geçirmek gerekiyor. Günün anlam ve önemini teslim edebilmenin en iyi yollarından birisi ise eşinize hediye almak hatta gerekirse bütün bir günü buna ayırıp ilginç hediyeler ile aşk destanı yazmak (:

Evlilik yıldönümü için olması gereken birçok şey var elbette. Baş başa romantik bir yemek ve sevgililik zamanlarında kalmış, iş güç sebebiyle eskisi kadar yapılamayan şeyler, gidilemeyen yerler evlilik yıldönümü gününe mutlaka dahil edilmeli. Evlilik yıldönümü hediyesi ise diğer günlerde alınan tüm hediyelerden daha özel, daha romantik ve daha orijinal olmalı. Bunun için ise adres elbette Sevgili Kitabı.

Yıldönümü hediyeleri seçerken ilginç hediyeler düşünmek gerektiğini ve bu hediyenin birçok nitelik taşıması gerektiğinden bahsetmiştim. Şimdi bunu Sevgili Kitabı’ndan aşkınızın kitabını yazarak nasıl gerçeğe dönüştürebileceğinize bir bakalım. Öncelikle siz evlisiniz yani ilişkiniz acı tatlı birçok süreçten ve yaşantıdan geçerek güzel bir noktaya ulaşmış ama bir bakıma hala ‘sevgili’ olduğunuzu göz önünde bulundurmalısınız ki bu da hediyeniz için gereken romantizme ilham kaynağı olacaktır. Evlilik yıldönümü hediyesi için aşkınızın kitabını yazarken eşinizle olan eski fotoğraflara bakıp o günleri zihninizde tazelemek güzel olacaktır tabi ben o günleri hiç aklımdan çıkarmıyorum derseniz o başka. Bunu hatırlatmamın sebebi evlilik yıldönümü hediyesi için hazırlamalara girişirken sevgilinizle geçmişten günümüze en güzel anlarınızın fotoğrafları hediyenize ekleyebileceğiniz içindir.  Altlarına romantik sözler de eklediniz mi hediyeniz yavaş yavaş ideal seviyeye ulaşacaktır. Bu romantik sözleri bir nevi yıldönümü mesajları olarak da düşünebilirsiniz ki aşkınızın tazeliğe kavuşması için olmazsa olmazdır.

Gelgelelim evlilik yıldönümü için birçok planı olanlara ve aynı zamanda birçok masrafı da… Evlilik yıldönümü hediyesi ararken karşınıza çıkacak şeylerin çoğu klişe ve oldukça pahalı şeyler olacaktır. Halbuki Sevgili Kitabı’nda aşkınızın kitabını yazmanız hem uygun fiyatla hem de bir evlilik yıldönümü hediyesinde olması gereken birçok özelliği taşıyor. Hediyenizin kalıcılığı bir yana hazırlayacağınız kitabın estetik ve kaliteli görünüşü bile eşinizi etkilemeye yetecektir. Hele bir de içini açıp da sizin kalbinizden çıkan güzelliklerle karşılaştı mı unutulmayacak bir yıldönümü olacak demektir. Hem de ilginç hediyeler ararken zaman ve para kaybetmeksizin! Hazır söz zamandan açılmışken Sevgili Kitabı’ndan hazırlayacağınız hediyenin adresinize teslim ve kapıda ödeme imkânıyla geldiğini de belirtelim.

Aşka dair tüm hediyelerde olduğu gibi yıldönümü hediyeleri için de Sevgili Kitabı’nı tercih edin hem siz hem de aşkınız için unutulmaz bir gün olsun!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı