TANITIM YAZILARI

YÜREĞİNİZİN SESİNİ HEDİYENİZLE İFADE EDİN

Yüreğimizden gelen o güzel sesi dinleyerek hem kendimiz için en doğruyu seçebilir hem de sevdiğimiz insanları da bir o kadar mutlu edebiliriz. Öyleyse neden yüreğimizin sesini; sevdiğimiz insanlara sunacağımız kişiye özel hediyelerle dillendirmeyelim?

Önemli olan sevdiğimiz insanların ne kadar önemli ve özel insanlar olduklarını hissettirebilecek hediyeleri keşfederek onlara sunabilmektir. Özellikle de aşık olduğumuz kişi için seçeceğimiz kişiye özel hediye ile onun ruhuna dokunabilmek ve ona duyduğumuz yoğun duyguları ifade edebilmek için,  bu hediyeyi nasıl seçebileceğimiz bilmemiz gerekir. Bunun için de  başvuracağımız en doğru adres elbette ki yüreğimiz olacaktır.

Bunu yaparken aklımızı kullanmayı da ihmal etmememiz bize zenginlik kazandıracaktır. Aşık olduğumuz kişinin gerek fiziksel yapısına uygun, gerekse onun duygu dünyası ile bütünleşebilecek kişiye özel bir hediyeyi keşfederken, onunla birlikte geçirdiğimiz özel anlar da bize  ipuçları verecektir.  Onun uzun bir zamandır sahip olmak istediği, ya da yaşamına değer katabilecek niteliklere sahip, hatta diğer insanlar için sıradan sayılabilecek  ama onun için sonsuz  değere sahip olacak  bir hediyeyi  hazırlayıp, ona armağan edebiliriz.

Örneğin hediyemizi, aşık olduğumuz kişiye verirken, onun için en anlamlı olan bir anı yakalayıp vermek, sevdiğimiz insana hem çok büyük sürpriz yapmamızı sağlayacak, hem de o anın özellikleri itibariyle onu çok daha mutlu etmemize yardımcı olacaktır.

1

Doğum günleri, yıldönümleri, sevgililer günü gibi günler çok özeldir. Ancak sevdiğiniz insanların ve  aşık olduğunuz kişinin sizden hediye beklediği anların dışında, farklı bir günü seçerek, onlar için hazırladığınız kişiye özel hediyenizi sunup, onlara hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Hediyenizi verirken de  sevdiğiniz insanların gözlerinin içine bakın. Yüreklerinde duydukları mutluluğun yüzlerine yansıdığını mutlaka görecek, onlar için beslediğiniz özel duyguları hissetiklerini, yüreğinizin sesini duymaktan ne kadar mutlu olduklarını hissedeceksiniz.

Yüreğinizin sesini dinlemekten asla vazgeçmeyin. Ona her zaman güvenin ve yüreğinizin sesini sevdiğiniz insanlara eksiksiz ve doğru olarak ifade etmek için kişiye özel hediyeleri her zaman kullanabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Unutmayın, ona hissettirdiğiniz her mutluluk sizi de çok mutlu edecektir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı