FOTO KİTAP

Bebek Kitapları İle Harika Bir Hediye Hazırlayın

Doğduğu andan itibaren hayatınıza güzellik ve anlam kattı. O gülümseyen yüzü, kocaman gözleriyle  gönlünüzün en baş köşesine yerleşti. Anne-baba olmak işte böyle, kelimelere dökülemeyecek kadar güzel bir duygu. Dünyaya merhaba dediği o günden itibaren her dakika, her saniye onun yanında olmak, sadece onunla ilgilenmek istiyorsunuz. Çünkü bebeğiniz büyürken hiçbir anı kaçırmak istemiyorsunuz. Size bakışı, o ilk gülüşü onunla ilgili her ayrıntı mücevher değerinde! Peki göz bebeğinizin her anını bir ömür boyu saklamak ve aynı duygularla bakmak için harika bir fırsatınız olsa?  SevgiliKitabi.com işte size bu fırsatı sunuyor. Bebeğinizle yaşadığınız en güzel serüveninizi ölümsüzleştiren bebek kitapları, özel tasarımıyla bebeğiniz için en güzel hediye olacak.

Anne ya da baba olmanın o muhteşem hissini size tattıran, mucize bebeğiniz dünyaya geldiği andan itibaren büyümeye başlar. O minicik elleri ve ayaklarına hayret ve hayranlıkla bakarken, bir bakmışsınız ki, bebeğiniz büyümüş ve bu zamanlar en güzel hatıralarınız olarak geçmişte kalmış.

bebek kitapları

Bebeğinizin doğduğu andan itibaren her anı çok özel olsa da, doğduğu gün, ilk gülüşü, ilk banyosu gibi anları, eminiz ki tüm anne ve babaların hafızalarında en anlamlı zamanlar olarak yer alır. Bu büyülü anlar geçmişte kaldığında, geriye dönüp hatırlayabilmenin en iyi yollarından biri ise bu hatıraları kalıcı hale getirmek olur.

Bebek Kitapları: En Sevimli Hediye

Kişiye özel düzenleme paneli sayesinde bebeğinizin ilklerini kalıcı hale getirmeniz için kitaplar tasarlayabilirsiniz. Bebek albümü, özel kitap yapısı ve kişiye göre düzenlenebilir yapısıyla, bebeğinizin ilklerini kalıcı hale getirmek üzere tasarlanıyor. Bebeklere özel hazırlanan kitap örneklerini inceleyerek, nasıl bir kitap istediğinize dair ilham alabilir ve düzenleme seçenekleri ile istediğiniz gibi düzenleyerek, bebeğinizi en iyi anlatan kitabı oluşturabilirsiniz.

Sistem üzerinde yer alan seçenekleri kullanarak, bebeğiniz için hazırlayacağınız kitaba istediğiniz fotoğrafları ekleyebilir, duygu, düşünce ve yorumlarınızı yazabilirsiniz. Ayrıca gelişmiş tasarım panelini kullanarak, kitabınız için arzu ettiğiniz renkleri ve görselleri kullanabilirsiniz. En güzel bebek hediyesi için size SevgiliKitabi.com yeter!

Siz de, bebeğinizin hayata adım attığı andan itibaren ilklerini ölümsüzleştirmek ve gelecekte ona hoş bir hatıra bırakmak mı istiyorsunuz? Bebek kitapları kategorisi içinde size en uygun olan ürünü düzenlemeye başla butonuna tıklayarak hazırlayabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı