TANITIM YAZILARI

Düğün Yaklaşıyorsa Davetiye Tasarla!

Birçok düğün uğraşını halletmeye çalışırken sıkışıp kaldıysanız şimdi biraz rahatlama vakti! Aşkınızın en mutlu günü yani düğün günü yaklaşıyorsa ve dolayısıyla hazırlıklarınız hız kazandıysa düğün davetiyeleri için sizlere pratik, kolay ve de oldukça estetik bir davetiye fikrimiz var! Sevgili Kitabı’nda davetiye tasarla panelini kullanarak daralan zamanınızda hiç sıkıntı yaşamadan davetiyelerinizi tasarlama ve kısa bir zaman içerisinde adresinizden teslim alma imkânına sahipsiniz!

davetiye tasarla (1)

Yeni nesil hediye ve yeni nesil davetiye tasarımlarında öncü olan Sevgili Kitabı, sizleri davetiye koşturmasından kurtaracak ve gönlünüzdeki davetiyeye en uygun fiyatlar dahilinde ulaşmanızı sağlayacak olan tasarım paneliyle ve hem fikir edinebileceğiniz hem de üzerlerinde düzenleme yapabileceğiniz örnek davetiye modelleri ile düğününüze ekstradan güzellik katacak ince detayları sizlere sunuyor. Bunun için davetiye tasarla panelimizi kullanarak istediğiniz ebatta, sayıda ve renkte davetiyelerinizi kendiniz hazırlayabilir ve davetiye zarfının rengine kadar kendinizin belirleyeceği, aşkınıza has bir orijinallikte davetiyeler tasarlayarak davetlilerinizi etkileyebilirsiniz. Üstelik kullanımı oldukça kolay olan davetiye tasarla panelinde tasarım esnasında yardıma ihtiyacınız olursa da canlı yardım ekibimiz sorularınızı yanıtlamaya hazır olacak!

davetiye tasarla (2)

Davetiyenizi tasarlarken davetiye ebatını belirledikten sonra orijinal davetiye tasarla yöntemini kullanırken davetiyenizde yer vermek isteyebileceğiniz şablonlar, figürler, objeler ve arkafonlar davetiyenizi güzelleştirmek için sizleri bekliyor olacak. Olur da sizler için hazırladığımız örnek davetiye modellerinden birine vurulursanız da yine davetiye tasarla işlemiyle bu davetiyeyi kendi zevkinize göre düzenlemeniz de mümkün.

İşte bu kadar basit ve pratik olan davetiye tasarla yöntemiyle birden fazla davetiye modeline gönül vereceğinize ama sizin için en özelini seçeceğinize eminim! Sevgili Kitabı’nın eşsiz seçeneklerini değerlendirmek için sıvayın kolları ve hayatınızın en özel günü için kendi davetiyenizi kendiniz hazırlayın!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı