TANITIM YAZILARI

Düğün Davetiyeleri Dünyasına Hoş Geldiniz!

Evlenecek çiftlerin düğün hazırlıkları aşamasında üzerinde önemle durdukları fakat çoğu zaman ya kararsız kaldıkları ya da gönüllerindeki gibi bir model bulamadıkları düğün davetiyeleri artık bir belirsizlik olmaktan çıkıyor ve Sevgili Kitabı sayesinde harika bir gerçekliğe bürünüyor!

Düğün davetiyeleri ne kadar farklı olabilir ki diye düşünüyor olabilirsiniz. Ama bu düşünceniz örnek davetiyelerimizi gördükten ve davetiye hazırlama panelimize göz attıktan sonra tamamen değişecek! Çünkü Sevgili Kitabı davetiyelerinizi ‘oldu bitti’ye getirmekten ziyade gözünüze, gönlünüze ve cebinize hoş gelecek bir biçime sokarak sizleri hayalinizdeki davetiye modellerine kavuşturur ve düğününüze ekstra bir güzellik katar.

düğün davetiyeleri (2)

Tüm bunlar için yapmanız gereken şey ise oldukça basit ve hayalinizdeki düğün davetiyeleri modellerini tasarlarken hiç zorlanmayacaksınız. Öncelikle davetiye modeliniz için birçok farklı boyut sunduğumuzu belirtelim. Bu boyutları gözünüzde canlandırmanız için örnek davetiye modellerimize bakmanız yeterli olacaktır.

Eğer farklı boyutlara göz atarken hazır davetiye modelimize vurulursanız bu davetiye modelini düzenleyip kendi düğün davetiyeleriniz olarak belirleyebilirsiniz. Aklımda çok güzel bir şey var kendim tasarlayacağım diyorsanız Sevgili Kitabı’nın kullanması kolay ve yaratıcılığınızı uyandıracak tasarım paneline buyurun…

Tasarım paneline girdiğinizde seçtiğiniz ebatta onlarca örnek davetiye modeli göreceksiniz. Bunlar size mutlaka ilham verecektir. Kendi tasarımınıza giriştiğinizde ise düğün davetiyelerinizde bulunmasını istediğiniz bir fotoğraf yükleyebilir, onlarca figür, obje ve arkafonlardan yararlanarak davetiyenizi şekillendirebilirsiniz. Çok da iyi yazarım diyenler için ise “yazı ekle” seçeneğimiz davetiyelerinde kelimelerini konuşturmak isteyenler için mevcut.

Düğün davetiyeleri tasarımınız bittiğinde siparişinizi vermeden önce “önizleme” seçeneği ile arkalı önlü kontrol edebilir ve gerçekten harika bir iş çıkardığınızı görebilirsiniz. Bundan sonrası ise Sevgili Kitabı’nın kusursuz müşteri memnuniyeti sunan hizmetiyle ayaklarınıza kadar gelecek ve davetiyelerinizi davetlilerinize sunmak olacak.

düğün davetiyeleri (1)

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı