TANITIM YAZILARI

Sevgiliye Hediyenin Değeri

İçimizden gelen herhangi bir günde veya özel günlerde değer verdiğimiz insanlara hediye almak en güzel alışkanlıklardan birisidir. Hediye alınacak kişinin hayatımızdaki yeri de hediye seçiminde önemli bir yer teşkil eder. Arkadaşa, dosta ve aileye alınacak hediye ayrıdır, sevgiliye alınacak hediye ayrıdır. Sevgililer Günü’nde, sevgilinizin doğum gününde ve ilişkinin yıldönümünde yoğunlaşan sevgiliye hediye almak, sadece bu özel günlerle sınırlı kalmamalıdır elbet. Nitekim hediyeleri, koca yılda sadece üç güne denk gelen özel günlere sıkıştırmak aşkınızı yeterince ifade edememenize neden olabilir. O sebeple sevgilinizden habersiz bir şekilde en beklenmedik anda ona bir hediye vermek de gerekir kimi zaman.

Sevgiliye alınan hediyenin özelliğinden bahsetmiştik. Bu özelliğin kaynaklandığı nokta elbette sizin ona karşı beslediğiniz sevginin aşk boyutunda olması. Öyle ki bazı zamanlar hayatınızda en değer verdiğiniz insan olan sevgilinize alınacak hediyenin de bu özelliği taşıması gerekiyor. Özel günlerde akla gelen birçok hediye fikrinin dışında normal zamanlarda da sevgilinize ufak tefek hediyeler alarak onu şaşırtmak, sevgilinizin değerini bildiğinizi ona göstermenin en etkili yoluyken, onun hayatının her bir parçasına girmek de bu yolla mümkün. Aşırı kıskançlıklarla veya sevgilinizin size karşı olan ilgisini sorgulamakla erişemeyeceğiniz şeylere onun hayatına ufak ufak anılar ve simgeler bırakarak erişmek mümkün. Hal böyle olunca alınan hediyenin kalıcılığı da öne çıkıyor ve aldığınız hediyenin, sevgilinizin aklına sizi getirmesi gerekiyor. Bunu sağlamak size çok zormuş gibi görünebilir fakat bunun için bir hediye sepetine ihtiyacınız yok. İhtiyacınız olan şey sevgilinizi çok iyi tanıyan biri olarak kişiye özel hediyeler düşünmek ve hediyenize sevgilinizin nelerden hoşlandığını iyi yansıtmak. Aynı zamanda da sizin hislerinize tercüman olması gerekiyor. Bunun için hediye denizinde boğulmaktansa sevgiliye kitap düşünmek en iyi yol!

1

Sevgiliye kitap deyince aklınıza onlarca fikir gelebilir, bu fikirlerin içinde boğulabilirsiniz veya tam bir fikir kısırlığı yaşayabilirsiniz. Bunun üstesinden gelmek için ise Sevgili Kitabı’na bir göz atmak ve çeşit çeşit tasarım ve tema seçeneklerinden yararlanmanız gerekiyor. Hediyenizin yeterince kişiye özel olması ve aşkınızı yansıtması için öncelikle sevgilinizle beraber en mutlu anlarınızın fotoğraflarını kitaba ekleyebilirsiniz. Bunun yanında duygularınızı ifade ederken konuşmaktan çok yazmakta iyiyim diyorsanız kalem sizin! Sevgili Kitabı’nda içinizden gelen aşkı ifade etmekte özgürsünüz!

22

İnternette harıl harıl ilginç hediyeler aramak veya dışarıda mağaza mağaza dolaşıp sevgilime ne alacağım diye düşünmek yerine Sevgili Kitabı’na göz atmak işinizi kolaylaştıracak. Hazırlayacağınız hediye ile de sevgiliniz sizi ne zaman özlese elinin altında sizin zihninizden çıkma ve içinizdeki aşkı yansıtan kitabınızı bulacak. Birbiri ardına atılan aşk mesajları veya sevgi sözlerinden çok daha iyi bir kendini hatırlatma yolu! Sevgilinizin bundan sıkılma ihtimali ise sıfır (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı