TANITIM YAZILARI

Sevgili Kitabı’ndan Bütçenize Uygun Düğün Davetiyeleri!

Düğün telaşını ve masraflarını en iyi yaşayan bilir. Evlenecek olmaktan dolayı her ne kadar memnun olsanız da ayarlanması gereken birçok şey ve bu doğrultuda birçok masraf varken zaman zaman sıkıntıya düşmek de mümkün. Siz, düğününüz için elinizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışırken karşınıza çıkan fiyatlar düğün ihtiyaçlarının her kaleminde sizi zorlayabilir. Bu kalemlerden biri olan düğün davetiyeleri de maliyeti zaman zaman yükselebilen bir ihtiyaçtır. Özellikle de gönlünüze uygun bir şey istiyorsanız. Ama artık bu ihtiyacı Sevgili Kitabı’nın orijinal düğün davetiyeleri ile en uygun ve en zahmetsiz biçimde karşılamak mümkün!

Düğün davetiyeleri

Davetiye listesini hazırladığınızda ve düğününüze kaç kişi çağıracağınıza karar verdikten sonra baktığınız düğün davetiyeleri modelleri içerisinden birini beğenmek zaten zor iken bir de karşınıza sayı sınırı çıkması kuvvetle ihtimal. Ayrıca beğendiğiniz model için de dudak uçuklatan bir ücret ödemeniz de olası. Neyse ki Sevgili Kitabı’nın düğün davetiyeleri ile tüm bu zorlukları yaşamak zorunda kalmayacaksınız ve gönlünüzdeki davetiyeye çok çabuk ulaşacaksınız. Çünkü Sevgili Kitabı’nda hazırladığınız düğün davetiyeleri sizin istediğiniz sayıda basılır, tasarımında sizin parmağınız vardır ve ücreti de piyasadaki kabartma fiyatlardan uzaktır. Aynı zamanda davetiyeleriniz birkaç gün içinde ayağınıza kadar gelir ve bir sürü iş güç arasında davetiye seçmek için dolaşmak zorunda kalmazsınız.

Tüm bunların yanında eğer ki isterseniz Sevgili Kitabı’nda düğün davetiyelerinizin tasarımını tamamen siz yapabilirsiniz. Bu sayede davetiyeleriniz de tıpkı aşkınız gibi orijinal bir kimliğe bürünebilir. Ya da yine farklı özellikleri olan hazır davetiye örneklerimizden birini beğenirseniz onları seçebilirsiniz.

Sevgili Kitabı’nın düğün davetiyeleri fırsatı kaçmaz diyelim ve bir ömür boyu mutluluğu ve huzuru paylaşacağınız evliliğinizde yapacağınız evlilik yıldönümü sürprizlerine de hediyelerimizle talip olduğumuzu hatırlatalım!

düğün davetiyeleri2

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı