TANITIM YAZILARI

Sevgilinizin Miladı İçin Doğum Günü Hediyesi

Sevdiyseniz ve seviyorsanız o kişinin gözünüzde uçsuz bucaksız bir değeri vardır. Sizi doğru aşkla tanıştırmış, hayatınızı değiştirmiş ve size gülümseyebilmeniz için birçok sebep sunmuş olan sevgiliniz aşkınızın miladıdır. Sizin için bu kadar değerli olan bir kişinin sizinle olması ve sizi seçmesinin yanı sıra var olması bile apayrı bir anlam taşır. Öyle ki var olmasa sizin olamaz, sizi doğru aşkla tanıştıramaz ve hayatınızı güzelleştiremezdi. O sebeple sevgilinizin doğum günü ona verdiğiniz değerin, sevginin ve önemin apaçık bir şekilde ortaya konması gereken bir gündür. Hediyenin en çok gerektiği ve önem kazandığı sevgilinizin doğum gününde de Sevgili Kitabı olarak yanınızdayız!
1
Eğer sevgilinizin doğum günü yaklaşıyorsa alacağınız hediye, yapacağınız kutlama ve atacağınız doğum günü mesajları hakkında erkenden düşünmeye başlasanız iyi olur! Bir gün öncesine sıkıştırılamayacak kadar önem gerektiren bu konu için harcayacağınız çaba sevgilinizin bir gülümsemesiyle karşılığını bulacak nasıl olsa!
Öncelikle sevgilinize geçmişte aldığınız hediyeleri bir düşünün. Ben ufak bir tahminde bulunursam eğer ona mutlaka bir kitap, hediyelik bir eşya, kıyafet veya konser bileti almışlığınız vardır. Yapılmaması gereken en önemli şeyin yaratıcılıktan yoksun bir şekilde benzer bir hediyenin tekrar edilmesi olduğunu da göz önünde bulundurarak bu sefer hediye denizinde daha farklı yönlere yüzme vakti!
Hayatınızın aşkının en önemli günü olan doğum gününde ona yaşatacağınız sürprizler diğerlerinden farklı bir doğum günü geçirmesini sağlayacak. Öyle ki işe elbette sevgilinin doğduğu tarihe girdiğimizde yani saat 12’yi geçtiğinde bir mesaj veya aramayla doğum günü kutlaması yapmak olacaktır. Her ne kadar klişe de olsa gerekli bir durum. Gün içinde eğer vaktiniz ve imkânınız varsa elbette bütün bir günü sevgilinizle geçirmenizi tavsiye ederim. Tabi bunun için de önceden düşünülmüş mekân ve organizasyon planı yapmanız gerekir. Bu iş de bir şekilde hallolduysa eğer sevgilinize alacağınız doğum günü hediyesini halletmekte yarar var. Son dakikaya bırakılmayacak bir iş olsa da ola ki bir aksilik oldu sevgilikitabi.com’dan aldığınız hediye tam vaktinde olması gerektiği yerde olacaktır! (:
2
Sevgilinizin doğum gününde romantik olmak istediğinizi biliyorum. O sebeple romantizmi sıkıcı olmayan ve eğlenceli bir şekilde içinde barındıracak olan hediye yani sevgiliye yazılacak bir kitap hediye arayışınıza çare olacak. Bu doğum günü hediyesinin içerisine doğum günü şiirleri, doğum günü sözleri ve sevgilinizin çocukluk fotoğraflarını bile ekleyebilirsiniz! Şimdiden hoş bir hediye kokusu almaya başladık değil mi?
Kişiye özel hediye niteliği tam da doğum günü için birebir! Tabi kişiye özel dediysek kendinizi katamazsınız demedik (: Ona hazırlayacağınız kitabın içerisine mutlaka en mutlu anınızın ölümsüzleştiği bir fotoğrafı da koyun. Sonuçta siz birsiniz, aşkınız bir!
Birbiriniz için en güzel hediye yine birbiriniz olsa da Sevgili Kitabı aşkınıza çok yakışacak! (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı