TANITIM YAZILARI

Aşkınızı Aşk Kitabı İle Anlatın

Aşk; başlı başına çılgınca olarak ifade edilebilecek, insanlara yaşamları boyunca asla yapmam diye nitelendirdikleri şeyleri hiç düşünmeden yaptırabilecek kadar güçlü bir duygudur. Aşıklar genel olarak gerek aşklarını dile getirmek, gerekse sevdikleri insanları mutlu etmek amacıyla, aşık oldukları insanlara kişiye özel hediyeler sunarlar. Sevgili için özel olarak hazırlanan; hem içerik, hem de taşıdıkları anlam itibariyle diğer tüm hediyelerden farklı özelliklere sahip olan çok hoş bir sürpriz niteliğindeki aşk kitabı; kişiye özel hediyelerdendir..

Sevgiliye sunulacak aşk dolu hediyeler içinde yaratıcılık konusunda önemli bir yere sahip olan aşk kitabı; bugüne kadar aşık olduğunuz kişi için ona sunduğunuz hediyelerden çok farklı bir hediye olacaktır. Farkı anlayabilmeniz için öncelikle birkaç soruyu kendinize sormalı ve cevaplarını aramalısınız. Sevgilinize olan duygularınızı ne şekilde ifade ettiğiniz düşününün. Sizce hangileri kişiye özel bir hediye niteliğindeydi? Mutlaka ki hepsinin ayrı bir değeri ve özelliği vardı. Ancak, sizce sevdiğiniz insan için kalbinizde yer alan özel duyguları ne ölçüde dillendirebildiniz? Aşk hediyesi özelliğinde bir hediye seçimi ifadenizi ciddi anlamda değiştirecek ve duygularınızı anlatmanızda size yardımcı olacaktır.

Aşkınızı ifade ederken bugüne kadar yaptıklarınızı bir kenara koyup, yepyeni bir şey yapmaya ne dersiniz? Örneğin; sevgilinize kişiye özel bir hediye olarak, ona olan duygularınızın yer aldığı kişiye özel bir kitap yani aşk kitabı hazırlamaya ne dersiniz? Hemen yapamayacağınızı düşünerek olumsuz yaklaşım göstermeyin. Her şeyden önce aşıksanız ve aşkınızı sevdiğiniz insana doyasıya ifade etmek istiyorsanız böylesine etkileyici bir yolu denemeksizin geri çeviremezsiniz. Aşkın insanları daha önce hiç olmadığı kadar yaratıcılığa yönlendirdiğini düşündüğünüzde, siz de neden sevgiliniz için en güzel aşk hediyesini hazırlamayasınız? Sevgiliniz için hazırlayacağınız aşk kitabı ile ona olan duygularınızı kronolojik bir sırada anlatabilirsiniz. Onu ilk gördüğünüz andan başlayarak, ilk tanışma sürecinizi, beraberliğinizin başladığı süreçte birlikte yaşadıklarınızı; sevgiliniz için hazırlayacağınız kişiye özel kitapta anlatabilirsiniz. Ayrıca, birlikteliğiniz boyunca paylaştığınız özel anlara yer vererek o özel anların büyüsünü ona yeniden yaşatabilirsiniz. Sevgiliniz için hazırlayacağınız aşk kitabı içerisine, birlikteliğiniz boyunca yaşadığınız özel anları ölümsüzleştirdiğiniz özel fotoğrafları ekleyerek de eşsiz bir eser yaratmaya ne dersiniz? Sizin dahi unuttuğunuz özel fotoğraflara, hazırlayacağınız kişiye özel kitap içerisinde yer vererek, kişiye özel kitabınıza ayrı bir zenginlik kazandırabilirsiniz.

Ayrıca, hazırladığınız aşk kitabını sevgilinizin daha önce hiç sahip olmadığı kişiye özel bir fotoğraf albümü haline de getirmiş olursunuz. Hazırlayacağınız kişiye özel kitabınıza dilerseniz ilerleyen süreçte de eklemeler yapabilirsiniz. Bu sayede kişiye özel kitabınızı aşkınız gibi, hiç bir zaman sona ermeyecek bir eser haline dönüştürebilirsiniz. Böylesine eşsiz bir eseri, sevdiğiniz insana sunduğunuzda, onu ne kadar mutlu ettiğinize siz bile inanamayacaksınız. Aşk hediyesi hazır hale geldiğine göre; aşk kitabınız ile sevdiğiniz insana karşı bugüne kadar dile getiremediğiniz özel duygularınızı kaleme alarak ,hem ona güzel bir sürpriz yapın, hem de onun için hissettiğiniz yoğun duyguları ona hissettirerek daha da mutlu olmasını sağlayın. Yaratacağınız eser ile; siz de gurur duyacaksınız.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı