TANITIM YAZILARI

Özel Aşklar İçin Özel Tasarım Davetiye

Bir aşk ilişkisinin en mutlu ve en romantik anı hangisidir diye sorsak aklımıza birçok anı gelir elbet. Fakat bu anılar içerisinden bir tane seçmemiz gerekse en muhteşem ve en kalıcı an kesinlikle evlilik anı olur.
Günümüzde bir ilişkiyi yürütmek ve mutlu sona ulaştırmak oldukça zor bir süreç halini aldı. Durum böyle olunca evliliğin hissettirdiği başarı duygusu artıyor. Evlenince iş bitmiyor hatta yeni başlıyor fakat büyük bir adım ve ulaşılması zor bir ilişki başarısı olarak çok değerli ve hayat boyu unutulmayacak bir an. Bu anın önemi, evlilik hazırlıklarına da ayrı bir dikkat verilmesini gerektiriyor elbette.
Sizi evliliğe ulaştıran yolun başlangıcı yani ilişkinizin başlangıcı size bir davetiye ile verilmedi elbet. Aradığınız doğru kişiyi bulana kadar birçok hayal kırıklığı veya yalnızlık hissi yakanızı bırakmadı. Fakat hayatınıza o kişi girdikten sonra gerçek aşkı tattınız. İyi ve kötü anılarınız oldu sizi ve ilişkinizi büyüten. Her şeyin sonunda ise dönüp dolaşıp geldiğiniz yer hep aşkınız oldu. Ve bu aşkı sonsuza kadar yaşamak istediniz…
Herkesin aşkı kendine özeldir elbet. Ama birçok aşkın birlikte paylaştığı bir özellik var ki o da evliliktir. Aşkın daha gelişigüzel ve rahat yaşandığı bir süreç sona erer ve her şey yavaş, yavaş resmiyet kazanmaya başlar. Tatlı fakat telaşlı bir süreç bekler evlenecek çiftleri. Sözü, nişanı, nikâhı ve düğünü kafalarda planlanır. Aynı zamanda alınması gereken birçok şey, halledilmesi gereken pek çok iş vardır. Bu yorucu süreçte Sevgili Kitabı olarak sizin yanınızda olmayı istiyoruz. Tıpkı sevgilinize aldığınız en romantik hediye olan aşkınızın kitabında olduğu gibi (:

Siz aşıklara bu seferki desteğimiz ve teklifimiz düğün davetiyeleriniz için olacak. Size en uygun ve en beğeneceğiniz davetiyeyi en az zahmetle elde etme imkânını sunuyoruz. Fiyatlardan da memnun kalacağınıza eminiz (:
Davetiye deyince aklınıza birçok dükkânı dolaşıp, davetiye örneklerine bakıp, bakıp aradığınızı bulamamak geliyordur büyük ihtimalle. Ve eğer böyle yaparsanız muhtemelen ya çok parayı gözden çıkarmanız ya da tam anlamıyla içinize sinmeyen bir modeli seçmek zorunda kalacaksınız. Evlilik telaşı içinde koşturmak da cabası… Fakat teklifimize bir göz gezdirip, sevgilikitabi.com’un özel tasarım davetiye bölümüne baktığınızda davetiyeniz için uygun yerde olduğunuzu hissedeceksiniz.
1
Peki nasıl olacak da oturduğunuz yerden davetiye yükünden en içinize sinen şekilde kurtulacaksınız? İlk olarak davetiyenizin boyutunu sizler için hazırladığımız yedi farklı ebat seçeneğinden seçeceksiniz. Ardından ister hazır tasarımlardan faydalanabilir ister tamamen kendinize özgü bir özel tasarım davetiye hazırlayabilirsiniz. Davetiyenize fotoğraf ekleyebilir, yazı yazabilir ve güzel sözlerden yararlanabilirsiniz.
Hazırladığınız özel tasarım davetiye, kaliteli baskıyla ve istediğiniz sayıda, adresinize teslim olacak. Bu şekilde hem siz büyük bir yükten kurtulacaksınız hem de bizler, sizin en büyük mutluluğunuza ortak olacağız. (:
2

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı