TANITIM YAZILARI

Askere Hediyeler

askerehediyeler

Askere hediyeler almak da, vermek de zordur. Çünkü alırken ayrı bir duygu patlaması yaşarsınız, verirken ayrı… Zaten sevgilinin askere gidiyor olması, boğazdaki bir yumrudur geride kalan için. Askere gideceği günü beklerken zaman nasıl hızlı geçiyorsa, o askerdeyken ise sanki inat ediyormuş gibi bir o kadar yavaş geçer. Bir bakmışsınız, siz de artık onunla birlikte şafak saymaya başlamışsınız. Bu arada da şafak, tertip gibi daha önce alışık olmadığınız terimleri öğrenmek zorunda kalırsınız, hiç istemediğiniz halde.

Ama bu süreçte bazı şeylerin ne kadar değerli olduğunu da kavrarsınız. Mesela onunla yaptığınız bir telefon konuşması, hiç bu kadar haz vermemiştir daha önce. Ya da onun izninin geleceği günü beklerken duyduğunuz heyecan hiç bu kadar “gerçek” olmamıştır. Tabi sizin duygularınız böyleyken, o da çok farklı şeyler hissetmiyordur orada. Hem evinden uzak olmanın verdiği stres, hem de sevgilisine duyduğu derin özlem… O özlemi birazcık olsun giderecek, onu uzaklardayken yanınızdaymış gibi hissettirecek bir hediye arıyorsanız tam yerine geldiniz demektir. Ama bu kadar özel bir durum için verebileceğiniz hediye de çok özel olmalıdır takdir edersiniz ki.

Bizce, tam şu anda SevgiliKitabı.com’a gelin, askere hediyeler kategorimizden bir kitap seçin ve hemen hazırlamaya başlayın. O özel hediye, bir kaç adım uzağınızda sizi bekliyor. Örnek hediyelerimiz için aşağıya bakmanız yeterli:

En Büyük Asker Benim Asker”                                                   “Asker Yolu Gözlerim

en-buyuk-asker-benim-askerdeki-sevgiliye-hediye                                               asker-yolu-gozlerim

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı