TANITIM YAZILARI

Aşkınızın En Mutlu Gününe Düğün Davetiyeleri!

Düğün sezonu yaklaşıyor. Eğer siz de bu yaz evlenecek çiftlerdenseniz muhtemelen nikâh tarihiniz ve düğün gününüz çoktan belli olmuştur. Ve bu güne yönelik hazırlıklar son sürat devam ediyordur. Elbette içinizdeki heyecan da son sürat artarken nerede oturacağınız, nerede balayı yapacağınız, ev eşyaları vb. uğraşlar günlerinizi her zamankinden çok daha yoğun kılıyordur. Ama tüm bunlar aşkınızın kutsal amacı uğruna keyif alınabilir uğraşlar. Tıpkı Sevgili Kitabı’nda hazırlanan düğün davetiyeleri gibi!

düğün davetiyeleri (2)

Biraz düşününce sevgilinizin evleneceğiniz kişi olduğunu anladığınızdaki duygusal durumunuzu çok net hatırlayacağınıza eminim. O mutluluk, huzur ve biraz da heyecan sizi olduğunuz yerden alıp başka dünyalara götürmüştü ve o zamandan başlayıp yakın zamanda evleneceğiniz bugünlere kadar geçen zamanda aşkınızı evlilikle taçlandırmayı istediniz. O mutlu gün giderek yaklaşırken düğününüz için aşkınızın güzelliğini ve özelliğini hak edecek harika düğün davetiyelerini Sevgili Kitabı olarak sizlerle paylaşmaktan onur duyarız.

Sevgili Kitabı’ndaki düğün davetiyeleri sizlerin elini hem maddi hem de manevi olarak rahatlatacak birçok özelliğe ve çeşitliliğe sahiptir. Davetiyelerimizdeki uygun fiyatların ve istediğiniz sayıda bastırma imkânının yanı sıra siparişiniz üzerinize ayağınıza kadar gelecek olan davetiyeleriniz düğün koşturması içerisinde size rahat bir nefes aldıracak.

düğün davetiyeleri (1)

Sevgili Kitabı’ndaki düğün davetiyeleri tasarımları orijinaldir ve daha önceki hiçbir davetiyenin aynısı değildir! Çünkü tamamen sizin fikrinizden ve beğeninizden ortaya çıkar yani özel tasarımdır. O kadar yaratıcı değilim diyenler için ise örnek düğün davetiyelerini sunması bizden seçmesi veya düzenlemesi sizden!

Çok kolay bir şekilde hayalinizdeki düğün davetiyelerini tasarlarken yararlanabileceğiniz 7 farklı ebat seçeneğimizin yanı sıra tasarım sonrasında seçeceğiniz çok şık renkli davetiye zarflarımız davetiyenizin şıklığının tamamlayıcısı olacak. Tüm bunlar sonrasında tamamlanmış olacak olan düğün davetiyeleri, düğün gününüz için davetlilere sunulmayı bekleyecek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı