TANITIM YAZILARI

Bayanlara Doğum Günü Hediyeleri

bayanlaradogumgunuhediyeleri

Doğum günü hediyeleri bayan için her zaman daha önemli bir olgudur. Hediye almak da mutlu eder onları, vermek de… Çünkü onlar duygusaldır, hassastır, sevgi doludur ve sevdiğini hissettirmek, sevildiğini hissetmek ister. Bir bayan, annedir her şeyden önce. Daha sonra eş, sevgili, evlat… Bunların hepsinin toplamıdır bir bayan. Bu yüzden doğum gününde onu özel hissettirmek, karşısındaki erkeğin boynunun borcudur.

Bir bayana sevildiğini hissettirmek istiyorsanız, o kadar doğru bir yerdesiniz ki… Sitemiz sayesinde hazırlayacağınız, karşınızdaki bayanı çok özel hissetirecek, kendi ellerinizle yaptığınız maneviyat dolu hediyeniz, ona olan aşkınızın sembolü olacak. Evet bu arada yanlış duymadınız; bu hediyeyi kendi ellerinizle yapabilirsiniz. Aşkınızın hikayesini yazın, kitabınızı istediğiniz gibi süsleyin biz de basıp evinize yollayalım.

En başta ne demiştik, doğum günü hediyeleri bayan için her zaman daha önemlidir. Bu hediye ile ona sevildiğini hissettirin.

İşte size bizim hazırladığımız bir kaç örnek:

İtiraf Ediyorum

itiraf-ediyorum-erkegin-gozunden

Ürün Açıklaması: İtiraf edin, rahatlayın! Sevgiliye, yaşattığı özel duyguları tek tek hatırlatmak, ona olan aşkını haykırmak isteyenler için; farklı, eğlenceli ve romantik bir kitap. Bu hediye kitap onun için bir ilk olacak ve bundan böyle sizi bir başka sevecek! 

Bulutların Üstünde

bulutlarin-ustunde-erkegin-gozunden

Ürün Açıklaması: Bazı aşıklar bulutların üzerinde dolaşır. Sizi bulutların üzerine çıkaran sevgilinize verebileceğiniz farklı, eğlenceli ve hoş bir hediye kitap. Onun gibi özel biri için sıradan hediyeler sönük kalır…

Uzaktaki Sevgili

uzaktaki-sevgili-kadinim-uzaklarda

Ürün Açıklaması: Aşkın en zor durumlarından biridir belki de sevgiliden uzak kalmak. Senin için çarpan bir kalbin olduğunu bilmek ama dokunamamak 🙁 Bu kitabı sevgiliye hediye ederek onun sıcacık kalbine dokunabilir, yokluğunda hissettiklerinizi bir hatıra kitabına dönüştürebilirsiniz. Hasret çekenler ve bir aşk mektubundan fazlasını arayanlar için…

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı