TANITIM YAZILARI

14 ŞUBAT HEDİYEN BEN’İM AŞKIM!

Ha ha ha! Tamam güldük eğlendik, şimdi ver hediyemi!

Erkeğin cevabı:

‘Aşkım valla uçup gitmiş aklımdan iş güç derken. E biz zaten her gün sevgiliyiz, bir günlüğüne mi sevgili oluyoruz ki birbirimize hediye alalım?’

Bu cümleler karşısında ‘haklı olarak’  yapılabilecek şeyler:

a) Sözle dövün: ‘Her gün sevgiliyiz de bana her gün hediye mi alıyorsun?’

b) 14 Şubat boyunca trip atın. Sinirlensin! (Siz sinirlendiniz o da sinirlensin)

c) Vicdan azabı çektirin: Dudak bükün, üzgün görünün, ona anlamlı, yaratıcı hediye bulmak için gezindiğinizi, bir ay boyunca google’da ‘erkeğe hediyeler, sevgiliye hediyeler, ne hediye alınır, sevgiliye ilginç sıradışı hediyeler, en romantik hediyeler, enteresan hediyeler, erkeğe hediye fikirleri, erkekler için hediye seçenekleri, erkeklere alınabilecek hediyeler, hatta burçlara göre hediye seçimi gibi bir sürü şey arattığınızı söyleyin. Ona hediye çakmak, kravat, kol düğmesi, parfüm de alabileceğinizi ama en orjinal hediyeyi almak istediğiniz için çırpındığınızı belli edin. Sırf onun için hediye fuarına katıldığınızı söyleyin. Onun buna değer olduğunu söyleyin.

d) Kendinizi acındırın: Bu özel gün için çok fazla bir beklentinizin olmadığını bir hediyelik eşya, bir küçük çikolata sepetine sevinebilecek karakterde bir insan olduğunuzu söyleyin. Ondan alışverişe çıkma eforunu bile sarfetmeden internetten hızlı hediye alabileceğini mesela hediye saati sitesinden bir saat siparişi verebileceğinden bahsedin.

e) (Suçlamıyormuş gibi) Hatırlatın: Yıldönümünüzde de size hiçbir şey almadığını, bunun çok zor olmadığını, internet diye bir nimetin olduğunu, orada yıldönümü hediye fikirleri bulabileceğini ama onu da yapmadığını çünkü aslında size değer vermediğini, sizi mutlu etmek istemediğini söyleyin. Doğumgünü hediyesi olarak aldığı gümüş yüzüğün sizi ne kadar sevindirdiğini ve hiç parmağınızdan çıkarmamış olduğunuzu da söyleyin. Ona sürekli hediye kurabiyeler kekler hazırlayıp sürpriz yaptığınızı da hatta anneler gününde annesine bile hediyelik ev eşyaları aldığınızı ama onun, sizin annenize almadığını hatta arayıp kutlamadığını bile… aman neyse artık gerek olmadığını, bir beklentinizin kalmadığını söyleyin.

f) Kırılın, çok kırılın, korksun: Bu kız benden ayrılacak mı yahu? dedirtin.

Sonra da hediyenizi verin: O çok istediği elektronik hediye avuçlarındayken yüzüne bakın: O kadar mutlu olacaktır ki vicdan azabından kurtulmak ve sizin gibi harika hediyeler alan bir sevgiliyi kaçırmamak için kısa sürede hediyenizi alacaktır.

Bir sonraki 14 Şubat’ta yine size kendini hediye etmemesi için bol şans, sabır ve başarı dilerim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı