DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Düğün Davetiyesi Hazırlama Artık Çok Keyifli

Bir ömür birlikte olmaya yemin ederken ailenizi, dostlarınızı ve tüm sevdiğiniz insanları yanınızda görmek en büyük arzunuzdur. Onlarla paylaştığınız mutluluğunuz daha da büyür ve yeni bir adım atarken onları yanınızda hissetmek size güç verir. İşte bu anlamlı çağrıyı yapacak davetiye seçiminiz bu nedenle önemlidir.  Daha ilk andan itibaren sizin için ne kadar önemli bir gün olduğunu çağrı yaptığınız herkese “Mutlu Patiler” davetiyesi ile gösterin. Düğün davetiyesi hazırlama aşamasını keyif haline getiren tasarım panelimiz ile kendi özel tasarımınızı yapın.

düğün davetiyesi hazırlama

Klişelerden pek haz etmeyen, tıpkı bir kedi gibi özgür ruhundan beslenen aşıklar için harika bir davetiye önerisi: “Mutlu Patiler” Hayata gülen gözlerle bakan ve aynı zamanda iflah olmaz bir kedi-sever olanlar eminiz bu özel tasarım davetiyeyi çok sevecekler. Farklı düğün davetiyeler arasında en sevimlilerinden biri olan bu tatlı davetiye tasarımını beğendiyseniz siparişinizi hemen oluşturabilir ya da kendi zevkinizi yansıtacak düzenlemeler ile içinize sinen bir davetiye sahibi olabilirsiniz.

Düğün Davetiyesi Hazırlama

Aşklarını, mutluluklarını bir nişan ya da nikah töreniyle ölümsüzleştirmek isteyen çiftler SevgiliKitabi.com’un esprili davetiyesi “Mutlu Patiler” ile herkesin yüzünde tebessüm yaratacak çok özel bir davete imza atabilirler. “Ben de kedileri çok severim, benim davetiyem de böyle sevimli olsun” mu diyorsunuz? O zaman siz de sadece tek bir butona basarak davetiyenizi kolayca tasarlayabilir; kendi dilinizden ya da kedinizin ağzından yazacağınız eğlenceli bir davetiye metniyle tüm sevdiklerinizi nişanınıza veya düğününüze davet edebilirsiniz.

Bu kedi tasarımlı davetiye ile davetinize katılacak sizin gibi kedi-sever konuklarınızla mutluluğunuzu dolu dolu yaşayabilir, yeni hayatınıza en güzel şekilde başlayabilirsiniz.

Farklı zarf alternatiflerinden birini seçerek siparişinizi hemen verebilirsiniz. 280 gram kalınlığındaki fantezi baskılı, çevre dostu, 1. sınıf kalite “Mutlu Patiler” davetiyenizi istediğiniz adette bastırabilirsiniz. Siz siparişinizi verdikten sonra davetiyeniz 3 iş günü içinde basıma alınacak ve vermiş olduğunuz adrese en kısa sürede teslim edilecektir.

Evlilik yoluna mutlu patilerle adım atmak için bu özel tasarım davetiyeyi hemen sepetinize ekleyin. Eşe dosta ne kadar yaratıcı bir çift olduğunuzu gösterin! Kendi davetiyenizi oluşturma fırsatını sakin kaçırmayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı