TANITIM YAZILARI

Hem Seyirlik Hem Ömürlük Fotokitap Hediyeler

Beyler, bir süredir eşinize hediye almak niyetindesiniz: Çünkü bir bebeğiniz oldu; aileye yeni, dünya tatlısı bir birey eklendi. Artık eşiniz için de sizin için de yeni bir devir başladı. Artık takvimleriniz kızımdan/ oğlumdan öncesi ve sonrası diye bölünecek. Bundan sonraki yaşamınızda, anılarınızda o da yer alacak. Belleğinize ve fotoğraflarınıza bir yüz daha eklendi.

Sevgiliye hediye edilebilecek onlarca hediye aldınız bu zamana kadar. 14 Şubat Sevgililer Günü, doğum günü, yılbaşı, yıldönümü derken güzel, komik, enteresan, romantik her çeşit hediyeden aldınız. Hediye sitesi denebilecek tüm siteleri gezdiniz. Hediyelik eşyalar satın aldınız.. Bu sitelerin hepsini gezdiniz her birinden olabilecek en orijinal, en özel en ilginç en romantik hediyeyi seçtiniz. Şimdi ise durum başka. Hayatınıza, ailenize hediye gibi gelen bu küçük bireyin annesine, eşinize, hayat arkadaşınıza, sırdaşınıza ve en iyi arkadaşınıza bundan başka bir hediye gerekli. Belki yine çiçekler, (mümkünse) takılar aldınız ama yetmedi. Size kalsa dünyaları hediye edeceksiniz, çünkü eşiniz size yepyeni bir dünya hediye etti. Alınebilecek çok farklı, en farklı hediyeleri bulmanız gerek artık!

Öyleyse siz de ona şimdi daha da güzelleşen dünyanızı sunun. Bunu en iyi,  kendi elinizden dökülen cümleleriniz gösterebilir. Kelimeleriniz yetersiz kaldığında ise fotoğraflarınız yardıma yetişecektir. Bahsettiğimiz hediye: Foto kitap hediye albümüdür.

Fotokitap nedir?

Fotokitaplar; üzerlerinde fotoğraf baskılarının olduğu, aynı zamanda (kendi) yazılarınızın da bulunduğu hem seyirlik hem ömürlük güzel bir albümdür. Bu albümleri, bizim eski albümlerden ayıran şey; üzerlerine duygularımızı, düşüncelerimizi not alabilmemiz ve tüm bunları dijital ortamda online bir şekilde hazırlayabilmemizdir. Kısaca dijital fotoğraf baskılı duygu yüklü, size özel kitaplar diyebiliriz. Fotoğraf çıkartma ile bastırma ile uğraşmanıza ve fazladan ücret ödemenize gerek yok. Beğendiğiniz fotokitap hediye sitesinden kolayca edinebilirsiniz. Fotoğraflardan hediye hazırlamak istiyorsanız en güzel hediyeler yarışmasında en duygusal hediye dalında birinciliği bu hediye alacaktır.

Elbette bebeğinizin fotoğrafının da bulunduğu bir kupa da kendinize aldığınız bir hediye olabilir. Kupaya fotoğraf baskısı sayesinde ofiste bu bardakta içtiğiniz içeceklerin tadı bile bir başka olacaktır. Belki kendinize bir de ‘en iyi baba’ yazılı güzel bir beyzbol şapkası da hediye etmek istersiniz. Neticede bu mucize gibi bebeğin babası da sizsiniz! 🙂

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı