TANITIM YAZILARI

Bir Düğün ve Davetiyesi

Davetiye tasarımları, davetiye zarf fiyatları, özel tasarım davetiye modelleri, düğün davetiye sözleri derken düğün ve davetiye işleri büyük zamanımızı alır.

Evlilik, anne ve babamızı tanımaya başladığımız o en ufak yaşlarımızdan itibaren yavaş, yavaş ne olduğu kavramaya başladığımız ve büyüdükçe daha fazla anlam verdiğimiz bir mutluluktur –en azından teoride- Mutlu bir evlilik için ise sevgi ve saygı dışında pek bir şey gerektiğini düşünmüyorum. Zaten evlilik öncesinde iki tarafında birbirine karşı beslediği ve arzu ettiği duygular bu sevgi ve saygı değil midir?

Belirli bir zaman sadece gözlemlediğimiz ve hakkında fikir edindiğimiz evlilik kararını vermek kolay bir şey değildir. Çünkü sevgilinizle ne kadar süredir beraber olursanız olun, birbirinizi ne kadar severseniz sevin, evlilik, resmiyeti veya aynı evi paylaşmanın yanında gönüllerin ve hayatların bir olmasıdır. Ve aynı zamanda bir aile kurmaktır.

Evlilik kararının zor verilmesi bunun büyük bir adım olmasından dolayıdır. Aynı şekilde heyecan ve yüksek mutluluk da evliliğe güzel beklentilerden ve değişimden kaynaklanır. Kişilerin hayat görüşü, yaşam tarzı ve ilişkinin işleyişi nasıl olursa olsun er ya da geç bir şekilde evlilik noktasına ulaşılıp o karar verilir.

Evlenecek olan veya evlenmeyi düşünen çiftleri zorlu bir hazırlık aşamasının beklediği aşikâr. Öyle ki düğüne gelene kadar, isteme, söz, nişan, nikâh gibi yapılması gereken birçok şey var. Aşkınızın bir kutlaması olan tüm bu etkinlikler bir nikah şekeri tadında yaşanacak ve sizi adım adım düğün gününüze yaklaştıracak. Son süreçte edineceğiniz mutluluk ise muhtemelen bir daha bebek şekerleri dağıtmanıza sebebiyet veren mutluluk olacaktır. Yani bu ölçüde mutluluklar hayatta az yaşanır, kıymetini bilmeli ve hiçbir şeyi kıskanmamalıyız. Ama bu hazırlık aşamasında akıllıca davranmayacağımız anlamına gelmez.

Düğüne hazırlık aşamaları oldukça yorucudur ki zaten düğün öncesi sürecin uzun soluklu olması işleri daha da sıkıntılı hale getirebilir. Ev bulmak, yerleşmek, eşya almak ve gerekli tüm düzenlemeleri halletmenin yanında düğün için en ince ayrıntısına kadar hazırlanmak gerekir. Özellikle de geniş bir aileye ve çevreye sahipseniz davetli listesi oluşturmak ve kaç kişinin geleceğini belirlemek bir süre sonra sıkıcı bile olmaya başlar. Fakat bu aşama zevkle belirleyeceğiniz, aşkınızın kartviziti olan davetiye seçiminin de ön aşamasıdır.

Düğün hazırlıklarının birçoğunu hallettikten sonraki yorgunlukla oldukça keyifli geçmesi gereken davetiye seçimi için pek fazla enerjiniz kalmamış olabilir. Aynı zamanda maddi sıkıntıların da ortaya çıkması muhtemel… O sebeple mağaza, mağaza dolaşıp cep yakan davetiye örnekleriyle oyalanmak yerine davetiyenizi uygun fiyata kendiniz tasarlayın! (:

Davetiyenizi kendinizin tasarlaması fikri artık hiç olmadığı kadar kolay. Çünkü Sevgili Kitabı devrede. Sevgili Kitabı’nda davetiye tasarlama işlemine başladığınız anda hayal ettiğiniz davetiyeye ulaşabileceğinizi hissedeceksiniz. Sizlere sunduğumuz örnek davetiye tasarımları, sizin yaratıcılığınızı konuşturmanıza yardımcı olacak. Davetiyenize ekleyebileceğiniz davetiye sözleri için ise güzel sözler rehberimizden faydalanabileceksiniz.

Tasarladığınız davetiyenin, özel tasarım olmasının yanı sıra istediğiniz sayıda ve birinci kalite baskıyla adresinize teslim olarak gelmesiyle davetiye belirleme işlemini en kolay ve en uygun yoldan halletmiş olacaksınız!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı