TANITIM YAZILARI

Sevgiliye Romantik Hediyeler

Sevgiliye bu doğum gününde, sevgililer gününde ya da yıldönümünde en orijinal, sürprizli, şaşırtıcı, anlamlı, romantik hediyeyi vermek ister misiniz? Öyleyse kafanızdaki hediyelik eşya fikirlerinden kurtulun. Eşime/ bayana/ erkeğe hediye ne alınır diye sormayı ve internette erkek/ bayan için en güzel hediye seçenekleri ya da sevgiliye en ilginç hediyeler diye aratmayı bırakın. Aslında karşınıza gerçekten çok güzel hediye siteleri çıkacaktır. Bu sitelerde gerçekten komik, zekice, naif, duygulandıran hediyelik ürünler göreceksiniz. Öyle ki; hiç düşünmediğiniz halde kendinize araba hediyeleri, ofis hediyeleri, anneye- babaya erkenden anneler gününe özel hediyeler, babalar günü hediyeleri, hatta komşunuza dogumgunu hediyeleri ve akrabalarınızın özel günü için nisan hediyeleri, karne hediyesi mahiyetinde mahallenizdeki çocuklara hediye alabilirsiniz. Siz ‘hediye almak istiyorum’ dediğiniz takdirde internet size binlerce seçenek sunmaya hazırdır. Bu alınabilecek hediye seçenekleri içinde gerçekten romantik olanlar da vardır. Size sunulan online hediye önerileri o kadar çoktur ki mutlaka bir ya da bir kaçı hoşunuza gidecektir. Yine de siz en yaratıcı en orijinal hediyeyi bulmak niyetindeyseniz, bilin ki o kafanızın içinde. Hediye, yaratılmayı bekliyor.

SORU: Hem romantik hem ucuz bir hediye bulabilir miyimm?
CEVAP: Evet, böyle bir şey mümkün. İki özelliğin aynı anda bulunduğu hediyeler var. Örneğin sevgilikitabı.com adresini tıklayabilirsiniz. Bu site size foto kitap hediye seçeneğini sunacaktır. Kitap, sizin fotoğrafınızdan, sevimli çizimlerden ve sizin düşüncelerinizden oluşacağı için yazarı siz olacaksınız. Bu işin romantik yönü. Aynı zamanda bütçenize uygun bir şekilde sevgilinizle sizin kendi özel aşk kitabınızı yazmış olacaksınız. Uzaktaki sevgiliye, bir anda kapısında belirmek ona gönderebileceğiniz hediyeler içinde en iyisidir. Ve tek ücret; gidiş dönüş yol paranızdır. Askerdeki sevgiliye saçınızdan bir tutam kesip kırmızı kurdeleyle bağlamanız ise ona verilebilecek en anlamlı ve masrafsız hediyedir.

SORU: Hem el yapımı hem de etkileyici bir hediye olabilir mi?
CEVAP: Evet. Öncelikle el yapımı hediyelerin hepsi ona zaman ve emek harcadığınız için el emeği hediyeler özeldir zaten. Yine de yaratıcı olmak gerek. Erkek sevgiliye kazak, atkı ve ya eldiven örebilirsiniz ama daha yaratıcı daha özel bir hediye olmasını istiyorsanız atkının köşesine, kazağın sol üst köşesine adını, adının baş harflerini ya da daha iyisi hem kendi adınızın baş harfini hem de onun adının baş harfini işleyebilirsiniz. Telefonu ya da tableti için kumaşla ya da örgü olarak kılıf hazırlayabilirsiniz.

Bayan sevgiliye el yapımı, manevi hediye olarak onun size yaptığı kekten siz ona yapabilirsiniz. Üzerine kremayla kalp şekli yapıp içine de baş harflerinizi yazabilirseniz bu da az masraflı, komik, eğlenceli ve güzel bir hediye olacaktır. Aynı zamanda yüzük yapmanız da mümkün. En sevdiği renkte bir ataç alın, atacı bükerek sonsuzluk ya da şekli verin ve bu naif, yamuk yumuk da olsa sevimli hediyeyi onun parmağına takın.
Ya da ikinizin de en sevdiği parçaları bilgisayarda (windows movie maker yardımcı olacaktır) birleştirip fona da fotoğraflarınızı koyarak ona gizemli, şaşırtıcı bir cd hediye edin. Ücreti yalnız bir cd değerinde olan bu hediye, sevgilinizin için paha biçilmez olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı