TANITIM YAZILARI

Davet Etmek Sizden, Davetiyeler Bizden

Yaz ayları kutlama mevsimi olarak bilinir. Havaların güzelliği, gerek kendi özel hayatlarımız gerekse aile hayatımız açısından planlar yapmaya ve yeni adımlar atmamıza sebebiyet verir adeta. Bu kutlama mevsiminde etrafımızda, sünnet düğünleri, nişan, nikah, evlilik ve özel davet olaylarına sıkça rastlamak mümkün. Eğer sizin veya çevrinizin de yapmayı düşündüğü bir kutlama veya düğün varsa davetiyeniz için harika bir fikrimiz var!
Uzun zamandır, aşkının kitabını yazmak isteyen ve sevgilisine fotoğraflarla bezenmiş bir hediye sunmak isteyen aşıkların hizmetinde olan sevgilikitabi.com artık hem aşkın o en mutlu sonu olan evlilik kutlaması için hem de birçok davetinizde ihtiyaç duyduğunuz davetiyelerle de karşınızda.
Hediye seçiminde yaşanan kararsızlıktan sizi kurtaran ve en farklı, en orijinal hediyeyi sevgilinize sunmanıza aracılık eden Sevgili Kitabı’nın davetiyelerinizde de fark yaratacağına emin olabilirsiniz. Özellikle de klasik, basit veya allı pulu, şaşalı davetiyeler için bir sürü para vermek istemiyorsanız. Hem cebinize yarayacak hem de siz evliliğinizin ilk adımını atarken, davetlilere aşkınızı en orijinal biçimde gösterebileceğiniz nişan, nikâh veya düğün davetiyesi seçenekleri, size fikir verebilecek birçok tasarımla sevgilikitabi.com adresinde.
1Peki nedir bu fikirler? Mesela ikiniz de ilişkinizi çok eğlenceli, çok romantik veya klasik bir mutluluk seviyesinde yaşıyor olabilirsiniz. O halde karikatürlü, sempatik, romantik ve sade davetiyeler tam size göre. Veya sizi evliliğe kadar getiren o aşk macerasında fotoğrafladığınız birçok güzel anıdan en değerlisini davetiyenizde kullanmak isterseniz o da mümkün. Elbette davetiyenizin boyutunu ve şeklini birçok farklı seçenek içinden belirledikten sonra (:

Peki Ya Sünnet Çocukları?

Ülkemizde en çok benimsenen geleneklerden birisi de sünnet düğünleri elbette. Ailelerin çocuklarının ilk mürveti olarak gördüğü bu etkinlik çocuklar için biraz sancılı geçer tabii ki. Bu yüzden çocuğunuzun sünnet düğünü için ona alacağınız hediyenin yanında hoşuna gidebilecek tarzda eğlenceli ve komik sünnet davetiyeleri düşünmeniz onun için iyi olacaktır.
Örnek olarak onun en çok sevdiği çizgi film kahramanını veya tuttuğu takımın renkleriyle aynı bir davetiye hazırlayabilirsiniz. Seçeneklerimizin, piyasadaki davetiyelere nazaran hem siz büyüklerin cüzdanını hem de çocuğunuzun gönlünü hoş tutacağından emin olabilirsiniz (:

2

Bir Etkinlik Düzenliyorsanız…
Eğer ki bir etkinlik veya kutlama düzenliyorsanız, kutlamanızın konusuna göre en iyi davetiyeyi ancak siz yaratabilirsiniz. Herhangi bir kulüp etkinliği veya açılış, dikkat çekici ve farklı  davetiyeler gerektirir. Sitemizdeki seçenekler, sizin yaratıcılığınız ile birleştiğinde tam anlamıyla yerini bulacak ve aradığınız davetiyeyi bulmuş olacaksınız!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı