DÜĞÜN DAVETİYELERİ

El Yapımı Davetiyeler Konuklarınızı Büyüleyecek

Evlenmeye hazırlanan her çiftin düğün konseptlerine dair fikirleri farklıdır. Kimi daha kalabalık ve gösterişli bir tören tercih ederken, kimi de daha romantik bir davet isteyebilir. Düğün töreninin diğer tüm hazırlıkları da bunu uygun olarak dizayn edilir. Bu detaylardan biri de doğal olarak düğün davetiyeleridir. Birbirinden farklı tasarıma sahip yüzlerce davetiye çeşitli bulabileceğiniz SevgiliKitabi.com’da her zevke uygun tasarımlar mevcut. Romantik bir düğün isteyenler için tasarladığımız “Rüzgar Gülü” davetiyemiz ise farklı ve bu güne özel davetiye isteyen çiftlerin beğenisini kazanacak.  Üstelik bu tasarım, online tasarım paneli ile en güzel el yapımı davetiyeler arasında olma özelliğine de sahip.

el yapımı davetiyeler

Çiftler hayatlarının en önemli günü olan düğünlerine hazırlık yaparken her şeyin mükemmel olmasını ister. Düğün mekanı, gelinlik ve damatlık, yemekler, süslemeler ve davetiyeler. Her aşamada farklılık arayan çiftler, düğün davetiyelerinin de benzersiz olmasını istiyorlar haliyle. Siz de davetiye seçiminizde  romantik bir görünüm tercih ediyorsanız önerimize kulak verebilir ve SevgiliKitabi.com’un size sunduğu çiçekli nikah davetiyeleri arasında yer alan “Rüzgar Gülü”  ile düğününüzde romantizm rüzgarları estirebilirsiniz.

El Yapımı Davetiyeler

Sitemizde size sunduğumuz her davetiye online olarak yeniden tasarlanma özelliğine sahip. Davetiyenizi hiç değiştirmeden sipariş edebilirsiniz ya da üzerinde kendi zevkinize ya da düğün konseptinize göre düzenlemeler yapabilirsiniz. Bunu yaparken online tasarım panelimiz size çok yardımcı olarak. Hiçbir grafik programı bilginiz olmasa dahi, davetiyenizi kolayca ve zevkle tasarlamanın tadını çıkarabileceksiniz. Seçiminizi “Rüzgar Gülü” adlı davetiyeden yana kullanacaksanız yine online panelimizi kullanarak, farklı ve sevimli bir tasarıma rahatlıkla kavuşabilirsiniz.

Tasarlamaya başlayarak kişiselleştirebileceğiniz davetiyenize yazılımdaki karakterleri ve renkleri kullanarak form verebilirsiniz. Sizin için önemli olan birkaç cümleyi kullanabilir, dilerseniz fotoğraflarınızı da yerleştirebilirsiniz. Düğün gününü, saatini ve isimlerinizi de eklediğinizde davetiyeniz tamamlanmış olacak.

Düğün davetiye konsept belirlemenizi tamamladıysanız, 1. sınıf kalitede ve istenilen sayıda baskı özelliği olan davetiyelerinizi tek tıkla hazırlayabilirsiniz. Sipariş vereceğiniz kısımda da tasarımınızla uyumlu bir renkte zarf seçebilirsiniz. Hızlı kargo özelliği ile 3 gün sonra yola çıkan davetiyeleriniz en kısa sürede elinizde olacak. Size özel ve unutulmayacak bir davetiye için hemen tasarıma başlayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı