GenelSEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

En Romantik Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

İster doğum günü olsun, ister yıl dönümü ya da yaklaşan sevgililer günü, sevdiğimiz insan için en güzel, en farklı hediyeyi almaktır amacımız. Eğer birlikteliğinizin ilk zamanları ise muhtemelen klasik hediyelere yönelirsiniz. Ama eğer biraz daha yıllanmış bir ilişkiniz varda karar vermek çok daha zor olacaktır. Belki dolabında yirminci olacak bir kazaktır bu hediye ya da alıp kenara koyacağı bir atkı-eldiven takımı, parfüm de olabilir düşünceniz… O zaman size soruyoruz: Bu klasik ve sıradan hediyelerden artık sıkılmadınız mı? Ona daha farklı, görünce şaşıracağı bir sürpriz hazırlamak istemez misiniz? Nerede, nasıl, ne zaman diye sormanıza hiç gerek yok. SevgiliKitabi.com sizi düşünerek birbirinden farklı ve eğlenceli sevgililer günü hediye fikirleri sunmaya devam ediyor. Size düşen hangisini seçeceğinize karar vermek!

sevgililer günü hediye fikirleri

SevgiliKitabi.com’da yılla boyu saklanacak, en romantik hediyeleri bulabilirsiniz. Mesela en güzel fotoğraflarınızla dolu, her baktığınızda sizi ve sevdiğiniz insanı gülümsetecek sevgili foto kitapları… Bu foto kitaplar ilişkinizin hikayesini en romantik şekilde anlatacaklar. Tasarımı kolay, hazırlaması kolay bu aşk hediyesi ile sevgilinize son derece etkileyici bir sürpriz yapabilirsiniz.

Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Tasarımı için yapmanız gereken tek şey, kitapta yer almasını istediğiniz fotoğrafları seçmek ve hemen sayfalarınızı düzenlemeye başlamak. Bunu yaparken en büyük yardımcınız size özel olarak tasarlanmış olan tasarım panelimiz olacak. Dilerseniz hazır şablon sayfalara fotoğraflarınızı yükleyebilecek ya da sayfanızı tamamen kendi zevkinize göre sıfırdan hazırlayabileceksiniz.

Daha komik ve sıra dışı bir hediye isterseniz imdadınıza sevgili kitapları yetişiyor. Burada aşk hikayenizi fotoğraflar değil, sevimli çizgi karakterler anlatacak. Bu karakterlere istediğiniz şekli verebilir, istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz. En komik anılarınızı canlandırabilir, sevgilinizle her baktığınızda kahkahalara boğulabilirsiniz.

“Ben sevdiğime doyamıyorum. Her gün görsem de bıkmam” derseniz şayet hemen foto takvimlerimize göz atabilirsiniz. Bütün bir seneyi süsleyecek en güzel, en romantik fotoğraflarınızla günlerinize en keyifli şekilde başlayabilirsiniz. İsterseniz fotoğraflarınızı aşk dolu cümlelerle süsleyebilir, sevdiğinize en güzel sözleri bu yolla söyleyebilirsiniz.

SevgiliKitabi.com’un sunduğu alternatifler ile artık sevgiliye hediye yapma çok kolay ve keyifli! Siz hangi hediyeyi seçeceğinize karar verin yeter!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı