DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Düğün Davetiyesi Bir Düğünün En Önemli Aksesuarıdır

Birbirinizi ilk gördüğünüz anda başladı büyük aşkınız. Evlenip, yuva kurarak bu sevgiyi taçlandırmak istediniz ve zorlu bir süreç geçirdikten sonra en sonunda mücadeleyi kazandınız. Düğün hazırlıklarınız son sürat devam ediyor. Gelin arabası seçilecek, düğün salonuna karar verilecek, ilk dansı yapacağınız müzik listesi hazırlanacak. Tamamlanması gereken pek çok iş var! Tüm bu koşuşturmanın arasında unutmamanız gereken en önemli detaylardan biri düğün davetiyesi!

Bu güzel birlikteliğe mutlu son ile devam etmek için sabırsızlanıyorsunuz. Bütün sevenlerinizin, dostlarınızın önünde imzalarınızı atacaksınız. Ve bu imzaları atarken aileniz, dostlarınız ve sevdiklerinizin yanınızda olmasını, mutluluğunu paylaşmasını istiyorsunuz. Onları bu güzel günde sizinle olmaya çağırırken bu görevin en büyük kısmı seçtiğiniz davetiyeye düşüyor.  Ama size sunulan davetiyeler arasından en uygununa karar vermek kolay iş değil! Her şeyden önce düğün konseptinizle uygun olmalı, beğeninizi kazanmalı ve tam olarak sizi yansıtmalı. Bu konuda size onlarca alternatif sunan SevgiliKitabi.com modern, orijinal, vintage ya da esprili pek çok davetiye seçeneğini barındırıyor.

düğün davetiyesi
Birbirinden farklı tarzda davetiyeler arasında gezinirken bir tanesi mutlaka sizin beğeninize hitap edecek. Mesela sade ve şık bir davetiye tasarımı arayanlar için önerebileceğimiz “Asil” davetiyesi düğünlerinde abartıdan kaçan çiftler için ideal bir seçim. Bu davetiye sizin için uygunsa kolaylıkla siparişinizi oluşturabiliyorsunuz. Hatta seçiminize karar verdikten sonra, davetiye seçiminize uygun kraft ya da lüks zarflarımıza göz atıp, davetiye seçimi sürecini kolaylıkla ve mutlulukla sonlandırabilirsiniz.

En Güzel Davetiyesi Örnekleri

Size sunduğumuz davetiyeler üzerinde düzenleme seçeneği de mevcut. Bu işlemi kolaylıkla yapabilmeniz için özel olarak hazırlanan tasarım panelimizi kullanmak hem çok kolay hem çok zevkli! Bu panel yardımıyla düğün davetiyesi içine fotoğrafınızı ekleyebilir, dilerseniz sizin için özel bir şarkı ya da şiirden alıntılar yapabilirsiniz. Davetiyenin renkleri ile oynayabilir, çeşitli objeler ekleyerek tasarımınızın görüntüsünü tamamen size uygun bir hale getirebilirsiniz. Üstelik bunları yapabilmeniz için hiçbir ekstra program bilgisine ihtiyacınız yok.

Sevdiğinizle birlikte bilgisayarınızın ekranındaki “KİŞİSELLEŞTİR” butonunu tıklamakla işe başlayabilirsiniz. Daha sonra oluşturmak istediğiniz tasarım için gereken tek şey sizin zevkiniz ve hayal gücünüz. En özel gününüzde, kendi davetiyenizi tasarlamanızdan daha güzel ve anlamlı ne olabilir ki?

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı