TANITIM YAZILARI

Orijinal Düğün Davetiyeleri ile Aşkınızın Farkını Gösterin!

Havalar ısınmaya başlıyor ve aşıkların en mutlu anlarını yaşayacakları düğün sezonu da yaklaşıyor. Yıllar boyunca aşk için yapılan fedakârlıklar ve verilen mücadelelerin mutlu sona kavuşacağı düğünler için hazırlıklar da hızlanıyor haliyle. Sevgili Kitabı ise sevgililerin halinden anladığı gibi evlenecek çiftlerin de halinden anlıyor ve düğün davetiyeleri için hem orijinal hem de ucuz fırsatlar sunarak çiftleri mutlu ediyor!

düğün davetiyeleri (1)

Düğün hazırlıklarının genellikle sona bırakılan bir öğesi olarak düğün davetiyeleri sıkışık bir zamanda koşturmaca ile halledilmeye çalışılır. Davetli sayısı belirlenir, davetiye modelleri beğenilmeye çalışılır ve çoğu zaman da büyük bir miktar gözden çıkarılır. Fakat bu alışılageldik senaryo şu an Sevgili Kitabı’nda bu yazıyı okuyan çiftlerin paylaşacağı bir kader değil! Çünkü Sevgili Kitabı’ndaki düğün davetiyeleri sıra dışı ve etkileyici görünümüyle gönlünüze tam olarak istenileni vermeyi vaat ederken fiyatıyla da düğün masraflarından etkilenmiş cebinizi rahatlatacak! Üstelik düğün davetiyelerinizi de kapınızda teslim alarak hiçbir zahmete katlanmamış olacaksınız.

Aşkınızı size özel yapan güzellikleri, sevdiğinizle paylaştığınız ve size has bir anlam ifade eden şeyleri Sevgili Kitabı’nda hazırlayacağınız düğün davetiyelerinde kullanabilirsiniz. Bu sayede tıpkı aşkınız gibi davetiyeniz de size özel bir anlam ifade eder. Bunun yanında sizlere sunduğumuz örnek düğün davetiyelerinden birini seçebilir veya üstünde düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu işlemler sonunda zahmetsiz ve kolay bir şekilde davetiyenizi tasarlamış olursunuz. Birçok boyut seçeneğinden birini seçerek ve baskı sayısı sınırı olmadan davetiyelerinizi istediğiniz sayıda bastırabilirsiniz. Yani kontrol tamamen sizin elinizde.

düğün davetiyeleri (2)

Tüm bu fırsatlarıyla Sevgili Kitabı, düğün davetiyeleri için en ideal seçenek. Zaten bir işi hem kolay hem de ucuz yolla halledip gönlüne göre olana ulaşmak dururken kim dükkan dükkan koşturup davetiye aramak ister ki… (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı