SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

Sevgililer Günü Sürprizi Bizden, Yapması Sizden!

Şunun şurasında Sevgiler Günü’ne ne kaldı? Tüm aşıkların buluştuğu ve aşkın kutsandığı o özel gün çok yakın. Her aşık gibi siz de sevdiğiniz insanı bu özel günde dünyanın en  mutlu insanı yapmak istiyorsunuz. Bunu için kafanızda belki özel bir yemek planı yada sürpriz bir etkinlik var. Her halükarda bu özel günü taçlandıracak olan sevginizi en güzel şekilde yansıtmanızı sağlayacak sevgililer günü sürprizi olacak!

sevgililer günü sürprizi

Bu seçiminizin en önemli özelliği karşınızdakine olan duygularınızı en yoğun ve anlamlı şekilde yansıtması. Kalbinizden gelen en duygusal sözlerle bezeli romantik sevgili hediyesi belki de en güzel seçim olacaktır. Peki bu kadar anlamlı ve içten bir hediyeyi nasıl bulacaksınız? Sürekli birbirine benzer hediye alternatiflerinin satıldığı yerleri öncelikle unutun. Bu sene sevdiğiniz insana başka, bambaşka bir hediye bulun. Çok fazla aramanıza da gerek yok. SevgiliKitabi.com’da bulunan tüm ürünler sevdiğiniz için anlamlı ve özel birer hediye alternatifi olacak.

Bu farklı hediye seçeneklerinden birinden bahsedeceğiz size bugün: Birbirinden özel tasarımları ile aşk dolu sevgili takvimleri… Bu takvimler, bir dakikasını bile ayrı geçirmek istemeyen çiftler için biçilmiş kaftan. Her sayfası en güzel fotoğraflarınızla süslü bu takvimler  hem sizin hem de sevdiğiniz insanın bakmaya doyamayacağı bir hediye olacak. Üstelik hazırlaması da çok kolay!

Sevgililer Günü Sürprizi

Bu masa takvimlerini düzenlemek için tek yapmanız gereken, hangi fotoğraflarınızın takviminizde yer alması gerektiğine karar vermek. Seçtiğiniz bu fotoğrafları takvim sayfalarınıza online tasarım panelimizi kullanarak tek tuş yardımı ile yükleyebilirsiniz. Daha sonra işin en keyifli kısmı başlıyor: takviminizi düzenleme aşaması…

Bu düzenlemeyi yapmak için tasarım panelimizde bulunan şablon objelerimizden ya da renkli arka planlarımızdan faydalanabilirsiniz. Fotoğraflarınızın görselliğini tüm bu tasarım objeleri ile güzelleştirebilir, takviminize kendi zevk ve beğeninizi katabilirsiniz. İsterseniz her aya özel bir söz ekleyebilir ya da en anlamlı özlü sözlerle süsleyebilirsiniz. Takvim tasarımınıza dair her detay sizin tasarım gücünüze bağlı.

Sevgiliye ilginç sevgililer günü hediyesi seçiminizi yapmak için artık daha fazla gezmenize ya da araştırma yapmanıza gerek yok! SevgiliKitabi.com’da her zevke, her beğeniye uygun ürün çeşidini bulmanız mümkün! Siz de sitemizi ziyaret ederek sevdiğiniz insana en uygun olacak sevgililer günü sürprizi seçebilir ve siparişinizi hemen oluşturmaya başlayabilirsiniz.

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı