SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

Sevgiliye Sürpriz Hediye Buradan Alınır

Anıların zamana direnmesini sağlamak kolay olmaz çoğu zaman. Bunun en güzel ve ulaşılabilir yollarından biri fotoğraflardır. Fotoğraflar anı durdurur ve o anki duygularımızı bir ömür boyu, çerçeve içinde saklamayı başarır. Hayatımızın bu küçük kesitleri kimi zaman bir çekmecede kimi zaman ise albümlerde hatırlanmayı bekler. Zamana direnemez sararır, yırtılır ya da kaybolur. Duygularımızı o anki canlılığı ile saklamayı başaran fotoğraflarımızı biraz daha hayatın içinde kullanmak güzel olmaz mıydı? Mesela ofis masamızda, mesela oturma odamızda ya da vakit geçirdiğimiz neresi varsa… SevgiliKitabi.com şimdi size fotoğraflarınızı en güzel şekilde saklamanın yollarından birini daha sunuyor: Akordeon Foto Kitaplar… Bu kitaplar ile ister ailenize, ister arkadaşlarınıza isterseniz de sevgiliye sürpriz hediye hazırlayabilir, onlara olan sevginizi en duygusal biçimde bu kitaplar ile gösterebilirsiniz.

sevgiliye sürpriz hediye

Akordeon foto kitaplar ile sevdiklerinizin fotoğrafları evinizin en güzel dekoru haline gelecek. En sevdiğiniz tatilinizden en eğlenceli kareler, bebeğinizin en tatlı anları ya da sevgilinizle geçirdiğiniz o romantik zamanlar… Hepsi ama hepsi akordeon foto kitapları süsleyebilir ve size o zamanları hatırlamanın keyfini yaşatabilir. Gün içinde bu keyifli anları hatırlayıp mutlu olma fırsatı güzel değil mi?

14 şubatta sevgiliye ne alınır sorusunun cevabı için en güzel ve renkli alternatiflerden biri olacak akordeon foto kitabı… Hazırlamanızı da son derece kolay ve eğlenceli olacak bu hediye ile sevdiklerinizi mutlu edebilecek, onlara uzun yıllar saklayabileceği bir hatıra da vermiş olacaksınız.

Sevgiliye Sürpriz Hediye

Gelelim bu güzel hediyeyi nasıl hazırlayabileceğinize? Akordeon kitabını hazırlamaya başlamadan öne sitemize üye girişi yapmanı gerekmekte. Heme üyeliğinizi oluşturduktan sonra fotoğraflarınız arasından seçim yapmaya başlayabilirsiniz. Sonrasında tasarım panelinizi kullanarak tek tuşla fotoğraflarınızı sisteme yükleyebiliyorsunuz. İster bilgisayarınızdan ister Instagram ya da Facebook gibi sosyal ağlardan görsel yüklemenizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

300 gram kuşe kağıda hazırlanacak bu anlamlı hediyeye, 10 farklı fotoğraf yüklemesi yapılabiliyor. Ödeme için havale, kapıda nakit ödeme ya da kredi kartına 3 veya 6 taksit seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Sipariş, siz seçiminizi yaptıktan sonra 3 iş günü içinde hazırlanacak ve adresinize teslim edilmek üzere yola çıkacak.

En özel sevgililer günü hediyeleri için en doğru adres olan SevgiliKitabi.com siparişlerinizi bekliyor!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı