SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

En Anlamlı 14 Şubat Hediyesi

Sevdiğiniz insanları hep yanınızda hissetmenizin en güzel yollarından biridir fotoğraflarla bezenmiş hatıralar. Bu kimi zaman onlarca fotoğrafa ev sahipliği yapan bir albüm olabilir ya da duvarınızda ayıracağınız en güzel yer için sırasını bekleyen bir çerçeve… Her an sevdiğimiz insanları – annemiz, babamız, çocuklarımız ya da dostlarımız – bu şekilde de olsa görebilmek mutlu eder, keyiflendirir bizi. Mesafeleri kısaltır, özlemleri biraz olsun azaltır. Ayrıca fotoğraflarımızı saklamanın da en güzel yoludur. Neden hep kapalı kutular içinde, dolaplara saklı kalsın ki o güzelim fotoğraflar? Bu şekilde fotoğraflarınızla birlikte en güzel anılarınız da gün ışığına kavuşacak, hayatınızın bir parçası haline gelebilecek. Üstelik bu şekilde Sevgililer Günü bu kadar yakınken son derece anlamlı bir 14 şubat hediyesi de hazırlayabilirsiniz.
14 şubat hediyesiFotoğraflara can vermek artık SevgiliKitabi.com sayesinde çok kolay! Birbirinden güzel fotoğraflarınızla süsleyeceğiniz takvimler ile anılarınızı her an başucunuzda bulabileceksiniz. İsterseniz ofis masanızda gününüze keyif katması için bir masa takvimi oluşturun, isterseniz evinizde en güzel duvarınızı anılarınızla dolu bir takvim süslesin. Hem kendinize hem sevgilinize en mutlusundan bir hediye hazırlayın.

Sevgililer gününde en güzel hediyeyi hazırlamak sizin elinizde! Haydi oturun şimdi bilgisayarınızın başına, seçin en keyifli ve mutlu fotoğraflarınızı. Her sayfa için o ayı özetleyen fotoğrafınızla süsleyin sayfaları. Dilerseniz takviminizi istediğiniz aydan, mesela tanışma yıl dönümünüzden itibaren başlatın. Ya da yeni yılda kullanılmak üzere bir takvim tasarlayın. Başlangıç tarihini seçmek tamamen sizin elinizde!

14 Şubat Hediyesi Seçimi

Bu şık ve anlamlı hediyeyi verdiğinizde, sevgiliniz, tüm yıl boyunca sizi görecek, sizinle beraber olacak olmanın keyfini yaşamaya başlayacak. Zaman ve mekan kısıtlamasını kaldıracak, aşkınızı istediğiniz her dakika kalbinizin en derinliklerinde hissedeceksiniz.

Sevgililer günü için değişik hediyeler arayışındayken sadece almak için seçmeyin hediyenizi. Hem anlamlı hem de farklı olmasına özen gösterin. Çünkü hediye ancak karşıdaki insan için özel olarak seçildiğinde anlam kazanır. Siz de klasik ve sıradan hediyeler yerine, sevdiğiniz insana ne kadar özel olduğunu, kendi ellerinizle hazırladığınız bu şık takvimlerle gösterin.

Gelin SevgiliKitabi.com’a, takviminizi seçin ve hemen hazırlamaya başlayın. Hediyeniz, siz siparişinizi verdikten sonra 3 iş günü içinde hazırlanmaya başlayacak ve belirttiğiniz adrese gönderilecek. Siz de bu güzel hediye ile sevdiğinizi mutlu etmek kalacak!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı