TANITIM YAZILARI

Yıllar Geçer Gider Aşkınız Baki Kalır: Yıldönümü Hediyeleri

Zamanın iki önemli etkisi vardır hayatlarımıza. Birincisi bazı şeyleri tüketip yitirmemize neden olurken diğeri ise güçlendirir, biriktirir ve kalıcı hale getirir. Aşka etkisi de böyledir zamanın. Kimi aşkları ve ilişkileri yiyip bitirir ve sonunu getirirken kimi aşkları güzelleştirir ve bir ömürlük geleceğe taşır. Bir aşkın geleceğe ulaşıp yıldönümü hatta evlilik yıldönümüne ulaşması aşkın nasıl uygulandığına ilişkin birçok şeye bağlıdır elbet. Fakat nasıl olursa olsun ilişkinizi bir şekilde ayakta tutmuş, yürütmüş ve yıldönümü kutlamasına ulaşmış ve yıldönümü sürprizleri düşünüyor iseniz hem kendinizi hem de sevgilinizi şanslı sayabilirsiniz. Çünkü ipler hala sizin elinizdedir ve aşkınıza en güzel şekli verme imkânına sahipsinizdir.

Kolay değildir bir aşkı yıldönümüne taşımak. Bunun için neler çektiğinizi ve ne mücadeleler verdiğinizi en iyi siz bilirsiniz. Etkilenme, hoşlanma ve karşı taraftan beklenen mesajları alma süreci oldukça sıkıntılıyken sonrasında ki tanıma süreci daha da çetrefillidir. Düşündüğünüz insana tamamen uymayacaktır elbet tanıdığınız kişi. Farklı özellikleri çıkacaktır karşınıza. Tüm bunları olumlu yorumlamak ve güzelliklere dönüştürmek tanıma sürecinin bir parçasıdır ve sevdiğiniz kişiyi ne kadar istediğinizin de bir göstergesidir. Bu süreçte kendisini de değiştirir insan, olması gerektiği gibi. Sonuçta aşk, uyum sağlamaktır biraz da… Peki ya o aşk sözleri yok mu… Söylendiği vakit yüreği ısıtan ve ilişkinin en güzel anlarını oluşturan o zamanlar mutluluk doruk noktaya ulaşır. Bir aşk hikayesi yazılmaya başlanmıştır ve başrolünde siz ve sevgiliniz vardır. Bu saatten sonra zamanın ellerindesinizdir ve sizi ya yüceltecek ya da bitirecektir. Ayakta durmak, ilişkiyi ve sevdiğinizi korumak için elinizden geleni yaparsınız, yapmışsınızdır ve yapacaksınızdır. Ona yolladığınız aşk mesajlarını ne siz ne de sevgiliniz silebilir. Sizi özlediği vakit bakar onlara ve kalbinizden kopmuş kelimeleri o andaki mutluluğu tekrar yaşarmışcasına okur. Zamanın sürüklediği noktada yani yıldönümünde aşkınızın değeri, anlamı ve hikâyesi üzerine düşünme ve elbette yıldönümü hediyesi düşünme vaktidir.

İlk yıldönümünüz, ikinci ya da üçüncü yıldönümünüz olabilir. Hatta evlilik yıldönümü kutlayacak bir güzelliğe bile erişmiş olabilirsiniz. Ama zamanı ilişkinizin lehine kullanabilmişseniz zaman sizi sadece ödüllendirir ve ilişkinizi güçlendirir. Yıldönümleri de ilişkinizin temelini daha da güçlendirmek için değerlendirebileceğiniz özel günler oluverir. Bu özel gün için sevdiğinize almayı düşündüğünüz hiçbir hediye maneviyatınızın tam karşılığını göstermez elbette fakat içinizden geleni ne kadar yansıtırsa o kadar iyidir. Her şeyin maddiyat ve gösterişle bir anıldığı günümüzde hediyeler açısından bir farklılık yaratmak aşkınızın yıldönümü için oldukça önemlidir. İşte bu yüzden aşkınızın katmerleştiği yıldönümünde sevgilinize alacağınız hediye için sizi sevgilikitabi.com’a davet ediyoruz. Onun için içinizden geleni hem romantik hem de sempatik ve eğlenceli bir biçimde yazabileceğiniz, aşkınızın en unutulmaz anlarının fotoğraflarını ekleyebileceğiniz elle tutulur, kalıcı bir hediye sevgilikitabi.com’da mevcut.
Aşkınız baki olsun…

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı