TANITIM YAZILARI

Erkeğe Hediye Alırken Dikkat!

Kadınla erkek birer insan olarak aynı olsalar da bazı konularda oldukça farklı zevk ve görüşlere sahip olabilirler. Hatta bir ilişki içinde bile bu farklılıklar oluşabilir. Erkeğe hediye almayı da bir nevi zorlaştıran budur.

Hediyenin anlam ve amacı karşı tarafın sevip, beğenebileceği bir şey almak olduğundan bir erkeğe hediye alınacağı zaman zevk ve düşünce farklılıklarını göz önünde bulundurmak gerekir. Bu noktada ‘erkekler ne ister’ sorusunu da sormak mümkün. Genel olarak özellikle de ikili ilişkilerde hem erkeklerin hem de kadınların ne istediğini kestirmek güç olsa da hediye seçiminde yani erkeğe hediye alırken onların ne istediklerini cevaplamak pek zor değil.

Sevgilinizin doğum günü veya ilişkinizin yıldönümü yaklaşıyor olabilir ve siz bir erkeğe ne hediye alınır diye düşünüyorsunuzdur. Erkeklere hediye almanın kadınlara almaya oranla daha zor olduğuyla da yüzleşmişsinizdir muhtemelen. Tüm bu zorluk ve sonucunda yol açacağı kararsızlık erkeğe hediye almanın dikenli yollarıdır. Bu mücadeleye girmeyip de gidip ‘ne hediye istersin’ diye sormaktan da özellikle kaçınmalısınız. Çünkü sizi hediye almaktan vazgeçirecek kadar reddedici olacaktır. O yüzden erkeğe hediye alacaksanız bunu ona belli etmemelisiniz.

Bir erkeğe ne hediye alınır sorusunun cevabı sizi biraz şaşırtabilir. Erkeğe alınabilecek hediye düşünürken muhtemelen onun tuttuğu takımı, hobilerini (oyun, spor vb.) göz önünde bulunduruyorsunuz. Eğer bunları hediye olarak sunmayı denerseniz elbette ki sevinecek ve mutlu olacaktır fakat bu ürünler zaten onun için önemlidir yani siz almasanız da mutlaka kendisi düşünüp bunları alacaktır. Yani hediyeniz bir fark yaratmaz. Ayrıca erkeklerin kadınlar kadar romantik ve duygusal olmasa da onların da insan olduğunu unutmamalı ve hediye seçiminde buna dikkat edilmeli. Çünkü bir erkeğe hediye olabilecek nitelikte orijinal, ilginç ve özel hediyeler onun gizleyip saklamaya çalıştığı veya pek açığa vuramadığı duygularını açığa çıkaracaktır.

Erkeğe hediye olarak ne alınır sorusunun cevabının o kadar zor olmadığını anlattık. Peki ya size sunacağımız cevap nedir? Elbette hediye denince akla gelen ilk şey yani Sevgili Kitabı…

Sevgili Kitabı’nda erkeğe hediye hazırlamak hem kolay hem de eğlenceli. Bunların yanı sıra hediyenin beğenileceğine de şüpheniz olmasın. Çünkü Sevgili Kitabı’nda hazırlayacağınız bir kitapta hediyenin orijinalliğinin yanında içerik olarak da erkeğin ilgi alanlarına ve beğenilerine hitap etmek mümkün. Erkeğe hediye seçeneklerinin bolluğu ise Sevgili Kitabı ve sizin zihninizin birleşiminden ortaya çıkacak. Mesela spor yapan veya futbol takımı taraftarı olan bir erkeği Sevgili Kitabı’ndan bir hediye ile memnun etmek, onun bu hobilerini kitapta yansıtarak oldukça kolay olacaktır. Bunun yanında birçok karikatürle hediyenize renk katarak eğlenceli bir hediye yaratabilirsiniz. Tüm bunların sonucunda erkeğe hediye almanın düşündüğünüz kadar zor olmadığını göreceksiniz.

Ayrıca laf aramızda erkeğe hediye ararken onun hobi ve zevklerine göre bir şey bakarsanız bunların ne kadar pahalı olduğunu da göreceksiniz. O yüzden bir erkeğe ne hediye alınır diye fazla düşünmeden Sevgili Kitabı’nda tasarıma başlayın (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı